MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] Mr_Darker_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Mr_Darker_
Czy byłeś kiedyś karany?: Na ts'ie nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bardzo przepraszam za używanie VPN'a, nie miałem pojęcia że jest zakazany, powiem w prost, mój internet ma straszne lagi, nie da się grać, nie dzwonie do dostawcy bo to nie ma sensu, pomogłem sobie VPN'em żeby mi nie lagowało i żebym grał normalnie jak człowiek.
PS: Dlaczego VPN jest wgle zakazany??
Treść Bana: VPN
Osoba banująca: mati2286
Serwer: TS

nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale tylko tutaj widze "odbanowywania" jeżeli to zły dział, prosze, nakierujcie mnie.
Cytat z regulaminu Team Speak 3

Cytat:§1.17. Kategorycznie zabrania się korzystania z programów typu VPN do zmiany adresu IP, a także korzystania z multikont.
Wyjaśnione wyżej. VPN ukrywa/zmienia twoje prawdziwe ip, dlatego tez na mocy wymienionego przez trawę punktu z regulaminu ts otrzymałeś słuszną, uzasadnioną karę.
Sam bym odrzucił, ale z racji iż nie jestem w administracji ts pozostawiam wątek do wypowiedzi matiego
Dostałem bana na 27 lat HALO...
Po trudnym ustaleniu, ustałem, że zmniejszę ci bana do 10 dni, ale jeżeli taka sytuacja się znowu powtórzy to uzyskasz stałą blokadę konta.
W przypadku problemów kieruj się do mnie na pw forum.
Przekierowanie