Prosze u usunięcie wiedzm z wd. MAM Boskie bije sie z typami wbija cheater do mnie WYWALA GO pojawia sie wiedzma i truje mnie ... ZABIERA mi 9,5 hp potem jeszcze walnietymi krzywdami rzuca.... Jest to najgorsza rzecz w mc... Scigasz typa rzuca na cb spowolnienie.... No ja... nie wyrabiam przez to...
wiedzmy moga se byc, ale nie w bazie. Wywala cheatera i czasem wiedzma sie robi.
jak kogos wywali to na pewno nie pojawia sie wiedzma tylko villager, jeśli jest inaczej przedstraw to na filmie a na pewno bedzie poprawione.
Fakt pojawia się czasami wiedżma po kicknięciu cheatera i jest to trochę denerwujące. Ale pojawia się bardzo rzadko
Pozwolę się wypowiedzieć w tej kwestii jeżeli chodzi o wiedzmy.
Ja już od początku byłem do tego specyficznie nastawiony ale no dobra powiedziałem sobie ,że zobaczymy jak to będzie działało. Okazało się ,że wiedzmy się przydają jeżeli chodzi o surowce bo albo dropnie redstone albo glowstone albo proch i jest to przydatne do potek aczkolwiek jeżeli chodzi o same wiedzmy to pojawiają się w miejscu nie za fajnym. Już mówię dlaczego ponieważ tak jak już u góry autor wątku napisał jak często przysłowiowo "oramy" z bazy przeciwnika to wiedzma czasami rzuca na nas jakąś miksturę i czy to jest krzywdy czy zatrucia ale jest i na pewno utrudnia w pewnym stopniu rozgrywkę. Osobiście jestem za tym żeby wiedzmy zostały w grze i proszę o nie usuwanie ich. Ponieważ jest to nowa edycja WD i jak już sama nazwa mówi "Nowa Edycja" logiczne jest to ,że muszą być nowości a wiedzmy według mnie są świetną nowością tylko po prostu respią się w średnim miejscu. Prosił bym również o przełożenie wiedzm gdzieś bliżej bazy np. jakieś 2-3 metry od spawna no właśnie ale zawsze jest jakieś ale.... Przecież zaraz będzie dyskusja ,że jak ktoś tepa obcym do bazy to wiedzma go zatruwa albo daje mi miksturke krzywdy i zaraz krzyczy robi afery i milion wątków na forum. Wiedzmy są specyficzne. Prosił bym o przełożenie ich w miejsce gdzie nie będą przeszkadzały np. kopalnia złota,żelaza,węgla. Jest to tylko moja propozycja.
Pozdrawiam Szymon350