MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POMYSŁ] Nowa umiejętność
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A więc dzisiaj nie miałem za bardzo co robić. Z tego powodu wymyśliłem nową umiejętność. Plugin na to już zrobiłem. Nie ma możliwości dostanie się w miejsca niedostępne (widać na filmiku). Umiejętność ta jest możliwa do użycia co 60 sekund, dla banana proponuje aby zadawała: LVL Gracza*6 (na filmiku zadaje 5). Po nagraniu poprawiłem trochę wygląd anty-bugowania (blokady poruszania się na boki podczas tego skoku). Nie dodaje ankiety o wprowadzenie tego, ponieważ to banan musi zadecydować.

https://youtu.be/9m4ICJN2WgA
spoko earthquake, bardziej particle dymy czy chmur pewnie by pasowały. Na dodatkową umiejetnosc na pewno by pasowało nie mniej jak jakis potwor cie uderzy a ty to uzyjesz to zapewne i tak w niedostepne miejsce sie dostaniesz.
(20-February-2019 20:10:15)Admin napisał(a): [ -> ]spoko earthquake, bardziej particle dymy czy chmur pewnie by pasowały. Na dodatkową umiejetnosc na pewno by pasowało nie mniej jak jakis potwor cie uderzy a ty to uzyjesz to zapewne i tak w niedostepne miejsce sie dostaniesz.

Jeśli wylądujesz w złym miejscu to ciebie cofnie na miejsce, z którego wyskoczyłeś (Jeśli chcesz, to mogę też zmienić efekt)
Przekierowanie