MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z ofertami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż sprzedałem 2x 32 Fragmenty magmy za 8k i nie dostałem za nie $$$...
Myślałem że to jakiś chwilowy lag, połączyłem się na serwer ponownie i dalej na koncie widniała ta sama kwota tzn 48k...

Po sprzedaniu kolejnej oferty czyli kości władcy lupiezców za 2k dalej na kocie jest 48k z groszami bo sprzedalem śmieci na /warp skup.

Nie wiem czy mogę to jakoś udowodnić np logami czy coś takiego, proszę o pomoc w roz. problemu.
Obstawiam że nie będziesz w żadnym stanie tego udowodnić ani tego czy coś dostałeś, sprawdziłem market i wszystko działa jak należy żaden inny gracz też nie ma problemu ani z otrzymywaniem $ ani ze sprzedażą itemów, akurat gdzie jak gdzie ale w przypadku marketu jest on używany w ten sam sposób od lat (nasza customowa modyfikacja) i nikt nigdy nie miał z nim problemów w zakresie sprzedaży.

Oczywiście jeśli masz wątpliwości zrób sam test, wystaw coś za pare $ wyjdz z serwera, kolega niech kupi wróć i sprawdź zmiany.
Zrobiłem potem kilka testów, wystawiając i sprzedając za grosze przedmioty i działało normalnie. Temat do zamknięcia, odrobiłem to pomocą innych graczy.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie