MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zegar czasu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam przychodzę z pewnym pytaniem dotyczącym zegaru czasu. Chodzi mi dokładnie oto czemu zegar czasu nie ma speeda którego miał. Zegar czasu jest przez to mega osłabiony. Nie mówię ,że nie można go używać bo jest słaby. Ale jest tak osłabiony ,że samo spowolnienie mało daje i jest tylko na parę sekund (4-7). Proszę o przywrócenie speeda ale jakiegoś innego fajnego buffa.
(16-February-2019 20:15:47)Szymek350 napisał(a): [ -> ]Witam przychodzę z pewnym pytaniem dotyczącym zegaru czasu. Chodzi mi dokładnie oto czemu zegar czasu nie ma speeda którego miał. Zegar czasu jest przez to mega osłabiony. Nie mówię ,że nie można go używać bo jest słaby. Ale jest tak osłabiony ,że samo spowolnienie mało daje i jest tylko na parę sekund (4-7). Proszę o przywrócenie speeda ale jakiegoś innego fajnego buffa.

Według mnie bardzo dobry pomysł z dodaniem speeda i jakiegoś kozackiego buffa. Zegar od pewnego czasu nie ma sensu , zanim przeczytałem ten wątek myślałem ,że on wcale nie działa.

Pozdrawiam _AslaN_
Jestem za, przydałby mu się jakiś buff, bo teraz tak średnio jak ma spowolnienie same.
Powiem tyle. Wcześniej zegar był już słaby, ponieważ dawał tylko słabego speeda i spowolnienie przeciwników na 5 sek, które wsm prawie nic nie dawało.
A teraźniejszy zegar to jakiś żart... Spowolnienie na podajże 5 sek, które prawie nic nie daje i 24.60zł? XDDD
Według mnie zegar powinien być usunięty bo i tak prawie nikt go nie używa i prawie nic nie daje.
Już nawet Hulk, który kosztuje chyba 8k jest O WIELE lepszy od zegara.
Niech Banan robi co chce, ale ten zegar to jest jakiś żart, lecz trochę bardzo nieśmieszny.
A jakby tak znieruchamiał graczy na jakieś 2-3 sekundy to byłby za mocny?
__kolos__ według mnie słabe i nie potrzebne ponieważ istnieje taka klasa jak elektro. Jeżeli dodali by takie coś do zegara to ta klasa miałaby mniejszy sens.
Cytat:__kolos__ według mnie słabe i nie potrzebne ponieważ istnieje taka klasa jak elektro.
To samo mogę powiedzieć o flashu i rogu czy też skrytobójcy i vortexie, bądź o toporze i hulku.
Jeśli chodzi o zegar to faktycznie jest słaby, aczkolwiek jeśli by dodać to unieruchomienie na kilka sekund to byłby to całkiem niezły przedmiot.
nerfienie zegara nei bylo celowe posiadal on od poczatku 2 funkcje i caly czas tak powinno byc, zaraz to sprawdze.
byl blad w pluginie, naprawilem. dodatkowo podkrecilem aby spowolnie/przyspieszenie dzialalo o 5 sek dluzej (z 10 na 15sek).
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie