Twój nick z gry: GlenixPL
Nicki osób posądzonych: maciuszek1
Najdokładniejsza data zdarzenia: 18 godz dzisiaj
Opis zdarzenia: pisze na cheacie maciuszek1 nic nie robi z cheatermi i ma to w dupie i dostaje bana bez powodu
Dowody: https://zapodaj.net/f002a99b0a7b9.png.html
Sugerowany wymiar kary: Żaden
Serwer: minefox.pl
[18:03:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zielona] uczony_kozak: KubaxlXd sila
[18:03:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] [VIP] GlenixPL: maciuszek1 taki z cb policjant a wszystko masz w dupie
[18:03:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zielona] uczony_kozak: KubaxlXd sila 2
[18:03:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] MagicFox12 (Flash) zestrzelil banankipl (Wojownik)
[18:03:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] Stefekv2: cheaty ma KubaxlxD na 2 hity mnie a set zel
[18:03:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] xPieseczeq_: KubaxlxD ma silke 2 !!!
[18:03:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] [VIP] GlenixPL: maciuszek1 taki z cb policjant a wszystko masz w dupie
[18:03:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zielona] uczony_kozak: KubaxlXd sila 2
[18:03:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] NikoFace_ (Nurek) zabil Nakizo (Skorpion)
[18:03:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] MagicFox12 (Flash) zestrzelil Maves1337 (Pirotechnik)
[18:04:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] VANISH » Latanie zostalo wlaczone.
[18:04:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Zolta] (Policja) maciuszek1: Glenixpl nie ogarne wszystkiego na raz
[18:04:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] xPieseczeq_: KubaxlxD ma silke 2 !!! mnie na hita
[18:04:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [AFK -] szumielxd_
[18:04:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] MagicFox12 (Flash) zabil alexalexpl (Wojownik)
[18:04:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] Matiiii: maciuszek skoro jestes policja to to sprawdz
[18:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] VANISH » Juz jestes niewidoczny.
[18:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] Persufex (Wojownik) zabil burzogniew (Obcy)
[18:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] AC » CONSOLE: Gracz Persufex prawdopodobnie uzywa wspomagaczy. (KILLAURACOMBINED)
[18:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] AC » CONSOLE: Gracz Persufex prawdopodobnie uzywa wspomagaczy. (KILLAURACOMBINED-2)
[18:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] VANISH » Latanie zostalo wylaczone.
[18:04:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] xPieseczeq_: KubaxlxD ma silke 2 !!! mnie na hita
[18:04:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] xckula (Obcy) zabil TzG_Delight (Wojownik)
[18:04:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WD] Teleportacja...
[18:04:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] Druzyna Zolta zabila BOSSA.
[18:04:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Niebieska] [VIP] GlenixPL: ale wy nic nie robicie
Ja Cię banuje bez powodu, ja mam wszystko w dupie? Jak nie wiesz co pisać to lepiej nic nie pisz. Od Ciebie nie dostałem żadnej informacji na temat jakiegoś cheatera. Myślisz, że to tak łatwo ogarnąć cp ts'a, helpop /msg i chat publiczny jednocześnie mając jeszcze lagi? Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj na tematy które są Ci obce. Wiesz ile ja siedze i pomagam graczom jeśli jestem na mc i nie mam lagów? To nie jest takie proste jak Ci się wydaje. Jak masz osobę która łamie regulamin to wbij na cp lub napisz na helpop a nie siedzisz i grasz. My nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy kto ma cheaty a kto nie.
Gdybyś mi pisał na chacie tez bym nie reagował. Za dużo informacji jest jak się jest na trybie jednocześnie pisząc z 2, 3 osobami na raz.
Od tego jest TS lub HelpOp tam pisz. Natomiast nie powinieneś oceniać pochopnie, niezależnie czy masz czy nie masz racji proszę o takie informacje bezpośrednio a nie na chacie trybu. Masz uwagi pisz do odpowiednich osób, a nie w ETER
Pozdrawiam