14-February-2019, 11:20:10
Stron: 1 2
14-February-2019, 11:22:53
-Wprowadzona sugestia gracza: http://mineserwer.pl/Temat-Dodanie-zwoj%C3%B3w-z-dmg (dodanie zwojów obrażeń +30% oraz +50%) dla calego serwera.
-Wprowadzenie komendy /DROP (umożliwia wyłączenie lub włączenie wyrzucania itemów z eq)
-Modyfikacja Systemu DMG o nowy zwój.
-Przerobiony Gheed o nowe zwoje.
-Poprawienie expowiska szatana
-Poprawiony dmg hologramów przy ataku dystansownym na sali treningowej.
-Wprowadzenie komendy /DROP (umożliwia wyłączenie lub włączenie wyrzucania itemów z eq)
-Modyfikacja Systemu DMG o nowy zwój.
-Przerobiony Gheed o nowe zwoje.
-Poprawienie expowiska szatana
-Poprawiony dmg hologramów przy ataku dystansownym na sali treningowej.
15-February-2019, 05:49:55
- 4 godziny roboty od 1 w nocy do 5 rano przy przygotowywaniu zapisu ekwipunków do mysql aby w razie ewentualnych niespodziewanych crashy kiedykolwiek cofka obejmowala max kilkadziescia sekund sprzętu. Zadanie zrobione, teraz pozostanie wytestowac je w praktyce (oby nie
).
- Pojawił się problem dotyczący marketu w efekcie czego nie dziala on jak powinien, tymczasowo wyłączyłem go tak więc dziś będzie niedostępny, bez WIEEELU restartów się nie obędzie dlatego nie będę wam przeszkadzał w grze w ciągu dnia i w nocy jutro/pojutrze postaram się pokombinować, chyba że znajdę jakieś szybsze rozwiązanie to jeden restart przetrwacie
- fixniety bug z mozliwoscia utraty nowych skrzynek stefana przez ich postawienie.

- Pojawił się problem dotyczący marketu w efekcie czego nie dziala on jak powinien, tymczasowo wyłączyłem go tak więc dziś będzie niedostępny, bez WIEEELU restartów się nie obędzie dlatego nie będę wam przeszkadzał w grze w ciągu dnia i w nocy jutro/pojutrze postaram się pokombinować, chyba że znajdę jakieś szybsze rozwiązanie to jeden restart przetrwacie

- fixniety bug z mozliwoscia utraty nowych skrzynek stefana przez ich postawienie.
16-February-2019, 11:40:04
- Poprawiono dmg z różdzek (czasowo był podwojny)
- Naprawiono/przywrócono MARKET.
- Zmieniono czas zapisu eq do mysql z minuty do 15stu. (aby nie wystepowaly drobne scinki)
- Naprawiono/przywrócono MARKET.
- Zmieniono czas zapisu eq do mysql z minuty do 15stu. (aby nie wystepowaly drobne scinki)
17-February-2019, 04:02:18
- I kolejna nocka z MEGARPG godzina 3 w nocy - skończyłem - został dziś zakupiony nowy serwer dedykowany specjalnie i wyłącznie tylko pod tryb MEGARPG, aby efektywność gry była na najwyższym poziomie. Powinno wyeliminować to problemy z drobnymi ścinkami oraz pozwoli zrezygnować z zapisu eq do mysql które w tej sytuacji najpewniej będzie zbędne.
20-February-2019, 20:04:26
-Tymczasowo próbnie zostały zawieszone kilofy na czas wojny klanów, aby na początek gdy zamki graczy są bardzo słabe, nie kończyć wojen tak prosto/szybko.
21-February-2019, 09:53:41
- Zamki właścicieli klanów którzy będą nieaktywni na serwerze przez ponad miesiąc zostaną kasowane/zwalniane do puli ogólnodostępnych.
- Wprowadzę też wkrótce możliwość wyznaczenia Zastępcy Lidera który będzie miał podobne uprawnienia co sam lider.
- Wprowadzę też wkrótce możliwość wyznaczenia Zastępcy Lidera który będzie miał podobne uprawnienia co sam lider.
06-March-2019, 09:41:32
- Wprowadziłem skrzynie wojenne (już działa drop)
- Odblokowałem powtornie możliwość korzystania z PICKAXE w wojnach klanowych
- Ustawiłem że codziennie mamy 70% szans na to że o 18:00 odbędzie się wojna klanowa
- w skrzyniach wojennych można uzyskać 2 nietypowe i niedostępne wcześniej przedmioty do pvp/wojen
a) młot wojenny - złoty pickaxe digspeed2
b) luk wojenny - łuk power 10 knockback 3
prócz tego znajdziecie tam różne zwoje, trzony, przepustki i bardzo rzadko klucze.
- Odblokowałem powtornie możliwość korzystania z PICKAXE w wojnach klanowych
- Ustawiłem że codziennie mamy 70% szans na to że o 18:00 odbędzie się wojna klanowa
- w skrzyniach wojennych można uzyskać 2 nietypowe i niedostępne wcześniej przedmioty do pvp/wojen
a) młot wojenny - złoty pickaxe digspeed2
b) luk wojenny - łuk power 10 knockback 3
prócz tego znajdziecie tam różne zwoje, trzony, przepustki i bardzo rzadko klucze.
18-March-2019, 13:18:21
Przepisany został handlarz (skup) - od teraz skupuje on przedmioty ze wszystkich slotów (2 z nich nie dało się nigdy klikać), już nie trzeba przekładać z nich przedmiotów.
03-April-2019, 12:48:23
DMG różdzek wykorzystywanych przez magów został zwiększony z dodatkowych +30% dmg do +40%dmg! (efekt będzie widoczny od jutra).
Stron: 1 2