MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB BabciaStenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dziś dostalem bana na 1 dzien od Camrakor_13 za to ze jakiś cheater który ma fly mnie ded nick jego to Popek i napisalem jak mnie zabil Offaj to SK*RWIELU napisalem bez cenzury ale mnie wkórzylo to ze latal sobie flajem zlatywal na dól i mnie udezal pomocnik pownien sprawdzić go bo duzo graczy sie na niego skrażylo nie zrobił tego Popek 2 godz pozniej czy ileś tam zostal zbanowany przez ironhide thx ze go zbanowałes ale prosze o ub bo jak by kogos z was zabil cheater z flajem jak byscie mieli all boskie i nie cale eq diax to pytam sie nie wkórzyliscie sie by i nie przeklnieli ? tym bardziej ze dzis all klasy on i chciał bym sobie pograc ale nie mg Sad bo mam bana na 1 dzien prosze o ub nie muszićie dawać ale bym prosił bo bym chcial pograć ninją i skorpionem Smile mój nick to ----> BabciaStenia <----
Ten temat w zupełności ci wystarczy nie musisz tworzyć aż 3. Poczekajmy na Camrakora
Przecież popka xx czy jakoś tak już banowałem, a i BabciaStenia ma bana na 1 dzień.
@nie wiem po co piszesz tą prośbę jak masz tylko bana na 1 dzień, na przyszłość myśl co piszesz.
Cam ja zbanowałem Popka dzisiaj ty pewnie BabciaStenia zbanowałeś

@temat: polecam zachować dystans od wulgaryzmów. Znam to, każdy by się wkurzył lecz trzeba to zachować dla siebie a nie rozpowiadać na głos
Banowałem na pewno popka, może miał multi ? Podaj mi jego nick, ja banowałem xxpopekxx czy jakos tak za fly.
ja banowałem Popek za cheaty (fly), to teraz wm, banowałeś mu 1 konto a ja multika Big Grin
UB nie będzie, zresztą to nie pierwsza sytuacja gdy masz bana za przeklinanie na chacie.
Na przyszłość myśl co piszesz.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie