Witam, ostatnimi czasy zmieniłem swoje zachowanie na serwerach, zacząłem być coraz bardziej lubiany. Udzielam się bardzo często na forum. Jestem naprawdę dumny z mojej metamorfozy

. Wszystko okej tylko STRASZNIE boli mnie moja historia banów za wyzwiska itp..

Kiedy wchodzę na tą stronke i wpisuje swój nick, następnie widzę multum temp banow za wulgaryzmy to mi się robi źle ... Także przychodzę z pytaniem czy byłaby szansa wyczyścić mi wszystkie temp bany oprócz tego ostatniego z dnia 11.02.2019 bodajże. Naprawdę od kilkunastu tygodni zmieniałem swoje zachowanie. Stałem się pomocnym i spokojnym graczem. ( ten ostatni mute to przez to iż wywaliło mnie 10 min przed eventem na RPG’u i kiedy wbiłem po 2 min na serwer to sloty były oczywiście zapełnione. Nastąpił rage :-:
ehh.. nie wierzę w twoja ,,metamorfozę". jeśli naprawdę się zmieniłeś, to to co było kiedyś nie powinno się dla ciebie liczyć. dlaczego akurat twoja historia mutów ma być czyszczona skoro na nie zasłużyłeś? rozumiem że nie jesteś z tego dumny ale co było to było i tego nie odkrecisz. nie próbuj sprawiać wrażenia idealnego, bo nikt taki nie jest.
No ok wkoncu „ life is brutal” xD
PS: Do zamknięcia

EDIT: ehh, czy ja pisze ze jestem idealny gdziekolwiek ?

EDIT v2: serio twoim zdaniem to co było kiedyś nie powinnio mnie obchodzić? To tak jak kiedyś bym grał w Realu Madryt i chciałbym przejść do Barcelony.. Czy Barcelonę nie obchodziła by moja przeszłość ??— gdzie grałem ?? Tyle s mojej strony

)
Cytat:EDIT: ehh, czy ja pisze ze jestem idealny gdziekolwiek ?
Nikt nie jest idealny ^^
Post zamykam na prośbę autora.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!