Witam, 3 raz już próbowałem walczyć z Witherem i 3 raz spotykam się z tym samym - Nieważne czym, nie schodzi mu ani trochę HP, niezależnie od tego jak długo go biję. Proszę o naprawę i byłbym wdzięczny gdyby ktoś oddał mi za to czaszki szkieletów, bo straciłem sporo czasu. Pozdrawiam
Jak bijesz go lukiem to na pewno nie zadasz mu zadnych obrazen, tak samo jak np kamiennym mieczem, on ma duzo hp wiec musisz miec cos dobrego. Hp mu na pewno schodzi tylko mozliwe ze w tak malej ilosci ze nawet nie zauwazasz.
Zostało to sprawdzone (na mf), rzeczywiście nie da się bić withera. do poprawy.
No tak ale coś tu jest chyba nie tak jak go bije bez przerwy 15 minut i absolutnie nic się nie dzieje... Co do seta to standardzik, Sharpnessy i wszystko na maxa, serio nie wiem co się dzieje, pomocy...
jaki dokłanie serwer? na ktorym sie tak dzieje?
@up Chodziło o to czy ms czy mf.
Jestem prawie pewny że autor posta jest z ms bo takiej osoby na MF nigdy nie widziałem. Tak czy inaczej na MF nie da się nawet uderzyć withera. Po prostu nie dostaje DMG.
To proszę o odzew po weryfikacji
sprawdziłem, wither działa cały czas po prostu jego wyświetlane na pasku hp różni się od realnego (to już błąd mc), nie mniej dodam informacje na czacie gdy się go uderzy aby pisało ile ma HP.