MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MINEFOX.PL - Migracja 12 Lutego 2019
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

w dniu dzisiejszym najpewniej nastąpi zakup NOWEGO SERWERA i migracja serwerów minecraft MineFox.pl na nowy serwer dedykowany. To czy się to w pełni uda wyjdzie jeszcze w planie jednak takie są założenia, w związku z powyższym około godziny 23:00 serwer zostanie wyłaczony i będzie aktywny dopiero po kilku godzinach (na dzień następny w godzinach porannych). Bedzie przy tym sporo pracy jednak powinno sie to przełożyć na efektywniejszą grę i rozgrywkę na serwerze MineFox.pl.
(12-February-2019 18:05:05)Admin napisał(a): [ -> ]Witajcie,

w dniu dzisiejszym najpewniej nastąpi zakup NOWEGO SERWERA i migracja serwerów minecraft MineFox.pl na nowy serwer dedykowany. To czy się to w pełni uda wyjdzie jeszcze w planie jednak takie są założenia, w związku z powyższym około godziny 23:00 serwer zostanie wyłaczony i będzie aktywny dopiero po kilku godzinach (na dzień następny w godzinach porannych). Bedzie przy tym sporo pracy jednak powinno sie to przełożyć na efektywniejszą grę i rozgrywkę na serwerze MineFox.pl.

Bardzo postaraliście się ;D Już nie mogę się tego doczekać może powrócę do MC na parę miesięcy Big Grin
ok po 6 godzinach ciezkiej pracy 23:00 - 4:50 skończyłem, wydaje mi sie że wszystko co mialem zrobic skonczylem, w razie jakis bledów, pomyłek proszę je zgłaszać w tym wątku lub na pw Smile
I to jest super! Ps. Kiedy MEGARPG na MineFox?
Przekierowanie