Hej! mam taki pomysł, aby każdy nowy gracz otrzymywał jednorazowo opcję wylosowania za darmo klasy kosztującej do 7k lub do 8k. Byłoby to ciekawe urozmaicenie rozgrywki, dla nowych graczy aby nie zniechęcali się od razu tym, jak trudno jest osiągnąć coś na WD. Myślę też, że dzięki temu tryb byłby mniej pay2win.
(12-February-2019 17:52:15)Ziolo99 napisał(a): [ -> ]Hej! mam taki pomysł, aby każdy nowy gracz otrzymywał jednorazowo opcję wylosowania za darmo klasy kosztującej do 7k lub do 8k. Byłoby to ciekawe urozmaicenie rozgrywki, dla nowych graczy aby nie zniechęcali się od razu tym, jak trudno jest osiągnąć coś na WD. Myślę też, że dzięki temu tryb byłby mniej pay2win.
Tryb jest lekko P2W bo dolary można kupić, zaś to co ty napisałeś jest lekkomyślne bo tryb ma być taki, żeby zacząć z niczym a skończyć ze wszystkim
Cytat:Myślę też, że dzięki temu tryb byłby mniej pay2win.
Śmieszne bo serwer utrzymuje się z mniej więcej 30% P2W więc jakie mniejsze p2w...
Cytat:Byłoby to ciekawe urozmaicenie rozgrywki, dla nowych graczy aby nie zniechęcali się od razu tym, jak trudno jest osiągnąć coś na WD.
A ci co grają to o nich nie myślimy, zamiast robić jedną rzecz, która jest pierdołą to może również coś dla starych wyjadaczy żeby nie nudzili się...
Jak dla mnie bezsensowny pomysł i to co napisałem było tylko moim stwierdzeniem więc nie krytykować ;d
Według mnie jest to bardzo dobry pomysł. Grałem przez jakiś czas na zagranicznych WD (Annihilation) i była tam pewna spoko rzecz. Na 48h była odblokowywana jedna klasa dla każdego, a jak ten czas minął to zablokowywali tą klasę i losowana była kolejna profesja z której mógł każdy korzystać.
A jeśli chodzi o ten twój pomysł to bym zmienił jedynie to, że nie byłaby losowana klasa tylko po prostu, żeby była stworzona nowa profesja, trochę lepsza od wojownika i nowi gracze mieliby chociaż minimalny wybór pomiędzy klasami.
(12-February-2019 19:58:37)_X_Kubus_X_ napisał(a): [ -> ]Według mnie jest to bardzo dobry pomysł. Grałem przez jakiś czas na zagranicznych WD (Annihilation) i była tam pewna spoko rzecz. Na 48h była odblokowywana jedna klasa dla każdego, a jak ten czas minął to zablokowywali tą klasę i losowana była kolejna profesja z której mógł każdy korzystać.
A jeśli chodzi o ten twój pomysł to bym zmienił jedynie to, że nie byłaby losowana klasa tylko po prostu, żeby była stworzona nowa profesja, trochę lepsza od wojownika i nowi gracze mieliby chociaż minimalny wybór pomiędzy klasami.
Zagraniczne serwery są inne niż Polskie, więc wiadomo że chcą żeby ich serwery były popularne przez co robią takie rzeczy.
Pomysł jest bezsensu bo przyjdzie gracz i będzie miał klasę lepszą od wojownika, to po co jest ta klasa skoro ma być lepsza i bardziej jest rozbudowana?
Jakby było coś takiego dodane to powinno być to równo zbalansowane z klasą Wojownik.
Jestem na NIE. Pomysł nieprzemyślany i jak by każdy miał dostawać klasę za darmo to było by to po prostu bez sensu
tylko 1 TANIĄ klasę z kilkudziesięciu wszystkich, naprawdę to nie jest dużo. gdyby zsumować cały hajs potrzebny do kupienia wszystkiego byłoby to ok. 0,5% łącznej sumy
Czemu miałoby to zmniejszyć p2w na WD? To nie ma z tym nic wspólnego. Poza tym klasy są po to, żeby na nie zbierac, a nie dostawac za darmo, bo to mija się z celem. Co mieli by powiedzieć ci co uzbierali sobie na klasę ciężka praca po tym jak po wprowadzeniu tego wymysłu wejdzie sobie kuba123 i już ma to na co on pracował godzinami?
Zgadzam sie z Macieyek.Co to by byla za gra jakbysmy dostawali klase za darmo.Bez sensu moim zdaniem

Właśnie dzięki temu gra byłaby ciekawsza, bardziej rozbudowana. Dzięki klasom gracze bardziej podzielą aię na różne zadania zamiast np ci się często zdarza będą kopać golda w 5 typa. Jak wylosujesz pirotechnika to będziesz bronił, jak górnika to kopał jak farmera(nikomu tego nie życzę

) to robił chleby itp.
Btw na moim poprzednim temacie z pomysłem nowej klasy wszyscy narzekają, że jest ich za dużo i nikt nie ma wszystkich
To co napisał kubus i go zaatakował dogeadmirał to też fajny pomysł, przecierz to nie zagraniczne serwery wymyśliły darmówki, tylko ZAINSPIROWALI SIĘ innymi grami np LoL
A co z graczami, którzy już mają odblokowane wiele klas? Nie uważasz, że by to było niesprawiedliwe, że ty zbierałeś full czasu na jakąś klasę a koleś dostaje ją za darmo?