MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł na nową klasę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Roboczo nazwałem ją alchemik, ponieważ próbowali się oni w średniowieczu zmienić ołów w złoto. Klasa ta potrafiłaby przemieniać węgiel w żelazo żelazo w złoto itp. (oczywiście w proporcjach 10 do 1, nie 1 za 1. A złoto na diaxy to chyba 64 za 1). Ale najważniejszym jej atutem byłaby możliwość zmiany diamentów ( myślę, że ok. 15 będzie dobrą ilością) w duszę withera. Co o tym myślicie?
Według mnie nie ma sensu dodawać teraz klas. Ponieważ jest ich już dość sporo niektórzy nie odblokowali jeszcze 50% klas i dodawanie kolejnej nie miało by sensu Wink
Jak dla mnie ta klasa nie ma sensu , ponieważ jak napisałeś że jest możliwość zamiany złota na diamenty to np.: 3 typów zbiera złoto i sobie zamieniają na diamenty w pierwszej turze ,czyli w drugiej turze może być typek który ma cały diax set.
Do tego na mapie Karaiby można w niektórych miejscach znaleźć bloki złota to już w ogóle.

Pozdrawiam xckula Wink
kopałeś kiedy złoto? napisałem stak złota za 1 diaxa, a złoto odnawia się tak wolno że prędkość kopania złota przez 5 typów jest taka sama jak przez 2
Tak jak ktos tu napisal..Wiele graczy nie ma odblokowanych nawet 50 % klas..Mysle ze narazie warto poczekac z tym Wink
Klas nie ma sensu aktualnie dodawać. Sama twoja propozycja też jest średniawa, ale po modyfikacjach myślę, że byłaby ok, gdyż fundament klasy dałeś dobry tzn zamiana. Niestety klas w tej chwili i tak jest multum, więc dodawać kolejnej nie ma sensu.
No dobra, można zamykać ale mam nadzieję, że kiedyś taki alternatywny sposób na boskie przejdzie. Btw to co tu mówicie trochę kłóci się z moim drugim otwartym tematem "klasa za darmo". Pomyślcie nad tym
Bardzo zły pomysł nie zapominajmy że jest taka klasa jak górnik i ma każdą rude x2 i szybciej się mu rudy odmawiają. Jak dla mnie ten pomysł jest zbyt OP. Oraz zauważyłem że jak kopie złoto i mam fortunę na kilofie, to wylatuje mi 3x więcej złota niż powinno.
Argument typu '' juz i tak jest duzo klas'' nie ma kompletnie sensu. Nie wazne ile jest klas to zawsze nowa bedzie mile widziana o ile bedzie przemyslana. Co do klasy to za duzo zabawy w przepalanie juz bardziej sie oplaca zrobic koxy.
(15-February-2019 20:31:51)JanekPLPL napisał(a): [ -> ]Argument typu '' juz i tak jest duzo klas'' nie ma kompletnie sensu. Nie wazne ile jest klas to zawsze nowa bedzie mile widziana o ile bedzie przemyslana. Co do klasy to za duzo zabawy w przepalanie juz bardziej sie oplaca zrobic koxy.

Mogę stwierdzić że po twoim argumencie:

Cytat: Nie wazne ile jest klas to zawsze nowa bedzie mile widziana o ile bedzie przemyslana.

Klas jest bardzo dużo i jeżeli miałaby się pojawić jakaś to po co 1 jak nie lepiej więcej 2 czy 3 bo po co dodawać i za tydzień kolejną czy za miesiąc, nie ważne.

Jeżeli ponad 50% serwera miałoby wszystkie klasy to rzeczywiście można by było stworzyć 10 kolejnych drogich klas, ale jak na serwerze tylko 20% graczy ma wszystkie klasy to po co robić kolejne?
Stron: 1 2
Przekierowanie