MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Otuż na serwerze Wojownicy Dusz przydałyby się jakieś bronie za $. Oto kilka pomysłów:

Na początek jakiś mieczyk. Ja bym proponował jakiś defensywny z odrzutem 3 lub 4 oraz jakąś tam ostrością np. 2.

Jakaś róźdzka by się przydała np. taka która by unieruchamiała przeciwnika po uderzeniu. Unieruchomienie trwało by 5 sekund i podczas niego co sekunde odbierane było by pół serduszka.

Według mnie przydała by się też jakaś tarcza. Gdy by się ją aktywowało dostawało by się na 10 sekund jakąś dobrą ochrone oraz przeciwnik w promieniu 5 kratek zostałby spowolniony na 5 sekund.

Coś do ucieczki. Hmm. Np. specjalne skrzydła które by co 1 minute pozwalały latać na 5 sekund oraz odepchneły by wrogów w promieniu 5 kratek.

Mam też pomysł na 1 klase która by się przydała. Otuż tą klasą jest jakiś alchemik który miałby gotowy stół alchemiczny, butelki z wodą oraz kilka brodawek.

Piszcie swoje oceny przedmiotów.
wszystko nq NIE Wink alchemik wykop zobie zloto i kup -,- skrzydla beznadzieja
ogólnie wszystko to dno. ;p
Na nie
Wbij teraz na wd każdy gra jak by miał skrzydła tylko nie trwające 5s ale cały czas.
Jak najbardziej na NIE.
Przekierowanie