Witam około godziny 16 dostałem tempbana na 3h od Afrapul.
Moim zdaniem powód jest bez sensu ponieważ każdy jest dzieckiem i za napisanie "dzieciaczku" dostać bana na 3h to jest smieszne.:huh:
Ponizej załączam screny z powodem bana, proszę o sprawiedliwość dla tego pana.
https://imgur.com/a/jwA9g6D
https://imgur.com/a/Fc7ZqWo
Akurat decyzję o twoim banie podjąłem wraz z Policjantem AfkaMod oraz Policjantem+ KokeKoke
Faktycznie, "dzieciaczku" nie jest jakąś straszną obrazą, więc niee powinna ci się należeć takowa kara - Kara została zdjęta, a za moją troszkę zbyt pochopną decyzję przepraszam
Z racji iż to skarga na mnie - zamykam ją i pozostawiam decyzję osobom z wyższą rangą
Witam,
Moze i decyzja o tym Twoim banie za jedno slowo zostala podjeta zbyt pochopnie, administrator zostal pouczony ale za to za inne Twoje teksty powinienes minimum bana dostac na kilka dni. Zatem prosze o zmiane bana dla tego Pana na 2 dni, odpocznie i przemysli zachowanie, moze zrezygnuje z obrazy innych czy nauczy sie pisac po polsku, bo lacina to przezytek i nie modne juz to jest, jak chcesz zablysnac to posyp sie brokatem a nie lacina
Oto kilka przykladow:
Bruk ran the command /helpop Moze ktos wbic na ts Ja pierdole. 10.02.2019, 20:47:56
Bruk ran the command /r Kurwa ten skydiks jebany sep wbił. 10.02.2019, 18:17:52
Bruk ran the command /msg Etida zamknij ryj kurwa
9.02.2019, 20:59:33
Bruk: Ide zaraz spac, trzeba kompa zostawic by nikt slota nie zajebałxd. 9.02.2019, 05:35:15
Bruk ran the command /r ale co kurwa. 9.02.2019, 01:39:37
Bruk ran the command /r ale co kurwa. 9.02.2019, 01:39:37
Bruk ran the command /r ta kurwa odrazy z 50 kratek
9.02.2019, 01:34:55
Bruk ran the command /msg Etida co to za pojeb. Ale jak cos pisz a nie bedziesz mowic kurw
9.02.2019, 01:21:02
Reszty wklejac juz nie musze..
Pozdrawiam

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.