Witam, jak ostatnio skończyła się rundą na Wojownicy Dusz pojawiłem się tuz nad kowadłem koło npc. Nie mogłem się ruszyć. I jeszcze coś po angielsku się wyświetlało na chat. Da się to naprawić?
Pozdrawiam Jan180!
Po chwili możesz normalnie się ruszać.
Trzeba chwile poczekać
Szymek350 po chwili to mnie z serwera wywala...
Nie jestem pewien czy to pomoże ale spróbuj wskoczyć na cały blok, kowadło jest nie pełnym blokiem dla tego Cie wywala, możliwe że za "extream lag" lub "fly" spróbuj wskoczyć na blok bądź odejść od bloku, nie jestem pewien czy to pomoże tak jak pisałem, ewentualnie zaczep kogoś z moderacji najlepiej na TS i poproś aby Cię przeniosła ta osoba na spawn

Tak jak mówi kolega wyżej poprostu musisz wskoczyć bardzo czysto ( na cały blok ) ja tez sobie ja kowadło wskakuje czasami się udaje s czasami wywala

Trochę się ruszyć nie mogę jak mnie na tym kowadle zrespi, ale spróbuję. Dam znać czy działa.
Jan180
Jak kolega ci wyjaśnił:
Cytat:Nie jestem pewien czy to pomoże ale spróbuj wskoczyć na cały blok, kowadło jest nie pełnym blokiem dla tego Cie wywala, możliwe że za "extream lag" lub "fly" spróbuj wskoczyć na blok bądź odejść od bloku, nie jestem pewien czy to pomoże tak jak pisałem, ewentualnie zaczep kogoś z moderacji najlepiej na TS i poproś aby Cię przeniosła ta osoba na spawn
Albo tam jest jakaś blokada i zbagowałeś się w niej, albo za flyhack ciebie wyrzuca ;d
Ja mam tak od grudnia , pisałem do banana a on na to że mogę wyjść na huba i poczekać hehe
To nie jest bug! To zabezpieczenie przed wchodzeniem na villagera bo wiadomo jacy ludzie są. To "coś" po angielsku informuje cię że nie możesz tam wejść. Mi się tak nigdy nie dzieje po prostu jak cię tepa to nie trzymaj przycisku W żeby tam nie próbować wejść. Jak nadal nie działa to zapewne jakiś bug bo mi się tak nigdy nie dzieje.
dodalem dywan i problem solved.