Witam mam pomysł, mianowicie dodanie możliwości sprzedawania itemów na GTA V. Jeśli użyty jest plugin SignShop, nie zajmie to wiele czasu, a będzie czymś co pewnie spodoba się graczom. Jeśli wg administracji rozgrywka będzie wtedy za łatwa, proponuję zrobić tak aby za sprzedaż dostawało się mniej niż płaciło za kupno. Wielu graczy ma zbyt dużo itemów i nie wie co z tym zrobić. Proszę o w miarę szybkie rozpatrzenie mojego pomysłu, oraz o ocenę graczy.
Jest ten plugin ale gracze mogą znaleźć sobie ukryte miejsce na spawnie i żucać itemki więc po co.
Oszustów można zgłaszać więc nie potrzebne,do zamknięcia.
@up nie decydujesz o tym czy temat do zamknięcia !
Pomysły odrzuca albo pomocnik albo właściciel. Nie potrzebne to, można samemu ustawiać cenę i nagrywać podczas wymiany, jak dla mnie nie potrzebne.
Chciałem powiedzieć administracji że ten temat już jest rozwiązany i może być do zamknięcia
Ale nie chodzi o to, żeby się z kimś wymieniać, tylko żeby sobie na tym zarobić bez udziału innych osób. Co do pomysłu, jestem na tak.
Również jestem na Wielkie TAK na przykład ja mam pełną skrzynie kresu od jakiś broni które znalazłem a mam mało kasy :/ to by się w takich sytuacjach przydało
Jeszcze nie odkop więc @Refresh
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Aha Camrakor ale mało kto chce się tu wymieniać!!!
Wiem że będzie odkop ale trudno @Refresh
@Refresh NIECH SIE KTOŚ Z ADMINISTRACJI WYPOWIE!!!!
Za łatwo by się zdobywało pieniądze. Tryb ma być realistyczny. To tak jakbyś poszedł do sklepu ze Strzelbą i powiedział, sprzedaję wam tą strzelbę, dawać hajsy.