MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] ???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: czleniek
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Jestem niewinny
Treść Bana: "notoryczne wulgaryzmy/grozby/obraza"
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: Minefox skyblock

Miałem ostatnio bana na 2 dni. Po powrocie do gry nie napisałem nic co by mogło złamać regulamin. Wróciłem wczoraj tj. 08.02.2019r. Dzisiaj, wszedłem na serwer, zostałem zmutowany za nic na 30 minut, jedyne co pisałem to to, że pożyczę koledze wodę. Podczas mojego muta, co się stało? Zostałem zbanowany na dni 7 hah. Obiektywność "Władzy" (xd) tego serwera jest śmieszna i woła o pomstę do nieba przynajmniej osoby o nicku "Maciewek", nie wiem jak z inną gdyż nigdy nie widziałem nikogo z rangą policji oprócz tego osobnika, który robi sobie co mu się żywnie podoba BlushBlushHeart. Pozdrawiam i czekam na dowody, za które można być zbanowanym.
Witaj

Co do ,,muta za nic":
[19:36:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » to zdecydowanie nie jest rownowaga popytu i podazy
[19:36:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) kari » czleniak to ja karol dasz wode i jedzenie
[19:36:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [S] Kapibara872 zakupil 10 Huge Mushroom 2 za 5 $ od ciebie.
[19:36:40] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » jaki karol
[19:36:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » wtf xd
[19:36:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) koser546 » kari
[19:36:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) kari » z skyblik
[19:36:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » wataf
[19:37:05] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » aa
[19:37:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » dajcie wiaderko
[19:37:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » to wam naleje
[19:37:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] » Gracz Szymon1500 zginął skacząc z wysokości.
[19:37:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) czleniek » czemu z lawa

to zdecydowanie za dużo wiadomości na raz, a mute był aż na 30 minut, bo sytuacja się powtarza.
jeśli masz wątpliwości - tu twoja lista banów:
http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany

A z kolei bana podczas muta dostałeś dlatego, że podczas muta dostałem od pewnej osoby screenshota: http://wrzuc.se/i/5c5e0572466cf
Na którym wyzywasz gracza i grozisz zabójstwem matki (choreee). Ze względu na twoje 2 (1 i 2 dniowe bany) za wulgaryzmy i liczne muty, kara jest taka a nie inna.

Poza tym jak to nic nie pisałeś odkąd dostałeś unbana? Data na screenie to 9 lutego, czyli wtedy kiedy dostałeś bana..

Podsumowując: Jesteś recydywistą, a swojego zachowania na serwerze nie poprawiasz i dlatego dostałeś bana. Uprzedzam, że jeśli sytuacja się powtórzy dostaniesz perma.

Jeśli masz wątpliwości skontaktuj się ze mną poprzez forum (wiadomości prywatne).
Póki co - odbanowanie odrzucone.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie