MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pełny serwerek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich. W raz z dodaniem mega rpg jest na niego okropny hype.
I serwery są pełne no niby spoko ale jak ludzie siedzą jak jest full przez 5h 6h to
życzę miłego czekania. Więc może przez ten miech i kolejny można dać np 3,5 h połączenia i żeby wywalało (Jak jest full). Wiem można se zafundować rezerwacje slota
ale nie każdy posiada taką możliwość. Bo czekanie jak ja 1h 30 i słuchania muzyki nie ma sensu. (oczywiście vipów by to nie dotyczyło)Exclamation Rozważcie to.
Dziękuje za przeczytanie miłej gry
Jak banan mówił na swoim stream'ie z czasem ta liczba graczy spadać będzie i takiego ruchu już nie będzie, poza tym nie widzę sensu wyrzucania graczy, bo po co zniechęcać graczy i ich ograniczać?
Tak trudno wydać te cztery złote? Pozatym tak jak wspomniał mój poprzednik - liczba graczy stopniowo będzie spadać, a pełny serwer to norma na starcie trybu.
Leonidas i tak liczba slotów została powiększona, więc ja problemu nie widze a jak moi poprzednicy wspomniali 4 zł to nie dużo. Teraz na lobby czeka max 10 osób a przed powiększeniem slotów 40. Róznice chyba widać.
Jeśli jesteś w stanie czekać 1,5h dziennie to czemu se nie kupisz slota za 4?
Ale czekaj, czekaj. Ma wywalać po 3,5 h grania czy po 3,5 h AFKA? Wyobraź sobie potem posty w dziale RPG

"Halo POMOCY wywalilo mnie z serwera dzis o 12:23 specjalnie nie poszedlem do szkoly by sobie poexpic a mnie wywala?! robilem mega wazny quest a mnie wywalilo!!!11 jak wszedlem to itemow juz nie mialem!1 prosze o zwrot itow!"

Jak to sobie wyobrażasz? Pomysł wyjęty z budy psa.
Liczba slotów została zwiększona (było dziś mówione na live). Za miesiąc/dwa sytuacja będzie unormowana. Będziesz mógł wbić.
Po za tym nie możesz wydać tych 4 (czy tam 6 zeta, zależy jaka płatność) na slota? Takie trochę cebulactwo.
Przekierowanie