gracz mial mi zakupic 50 kluczy na trybie gta6 i nie dostalem ich a on pisał że kupił
mi te klucze a aj mu zapłaciłem aby mi je kupil i ich nie dostalem i mam pytanie czy doszla transakcja o 50 kluczy na nick LGek osoba kupująca to xDiaBblo_
Nie da się sprawdzić jaka osoba kupowała po trzeba byłoby znać jej e-mail, numer tel lub numer konta w banku, zależy jak kupowała.
Jeśli osoba ta napisała poprawnie lub zrobiła jakiś błąd to powiedz jej że musi wysłać e-mail do admina.
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM
Jeśli kupowała telefonem:
W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Jeśli kupowała za pomocą psc:
1)Data kupna:
2)Godzina kupna:
3)E-mail który był podawany w sklepie:
4)Serwer na którym była zamawiana usługa:
5)Nick na który była zamawiana usługa:
6)Nazwa konta my psc/użyty kod psc/ potwierdzenie transakcji:
Jeśli kupowała przelewem:
1)Data kupna:
2)Godzina kupna:
3)E-mail który był podawany w sklepie:
4)Serwer na którym była zamawiana usługa:
5)Nick na który była zamawiana usługa:
6)Numer konta/potwierdzenie płatności:
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
a czy jest opcja zebym moje przedmioty i pieniądze na serwerze odzyskał
Niech osoba, która miała dokonać zakupu wyśle e-mail jeśli się pomyliła na MINESERWER@ZARABIAM.COM i poda to co napisałem powyżej, zależy od sposobu zakupu tych kluczy. Itemy nie są zwracane od tak, lecz jeśli wymieniona wyżej osoba nie chce wysłać e-mail'a to może masz dowody oszustwa, wtedy możliwe jest odzyskanie przedmiotów które dałeś i ukaranie osoby.
a jak sie go zapytam i on mi nie poda emaila to bedzie ss potrzebny czy nie, a jak tak to jak go do wiadomosci dodac?
Ten kto kupuje powinien zgłosić na mail'a to że się pomylił - nie ty. A jeśli o dowody chodzi to musisz mieć jakiś film/ss z samej transakcji, jak ty mu coś dałeś a on ci miał kupić klucze, jeśli nie masz dowodów z samego oszustwa (jeśli w ogóle to było oszustwo - możliwe że wyżej wymieniony gracz się pomylił) to raczej nic nie zdziałasz. No chyba że pokażesz logi administracji lub ktoś z administracji sam je sprawdzi. Jeśli chcesz wysłać ss to tu masz pomocny wątek
http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-Uplo...-nie-tylko Jeśli zaś chcesz wysłać logi to po prostu wejdź w %appdata%->.minecraft(może być inaczej, zależy jakiego masz launcher'a)->logs i szukasz z tego dnia, w którym się to stało i kopiujesz to co dotyczy sprawy oraz zrób skargę.
bo ja juz wyslalem te ss tam z tego linka co mi podales tylko nwm jak te logs zrobic a ty grasz na minefox.pl? to bys mi na msg napisal
[img]http://[/img]
juz zkopiowalem te logi a jak je wyslac?
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.