06-February-2019, 09:22:13
Witajcie, wiem ze jestem już trochę na forum, lecz postanowiłem iż jednak opiszę swoją osobowość.
1. Mam na imię Błażej
2. Mam 14lat
3. Mieszkam w województwie podkarpackim
4. Mój ulubiony przedmiot w szkole to fizyka, matematyka i WF
5. Moje ulubione sporty to siatkówka i piłka nożna. W zawodach z siatkówki dostałem się nawet do zawodów ogólnopolskich
6. Nie mam dziewczyny
7. Najczęściej gram w minecrafta na trybach wojownikach dusz, parkour i kitpvp. Oczywiście na minefoxie
8. Jeżeli chodzi o mój charakter - jestem człowiekiem dojrzałym i spokojnym. Nie umiem skrzywdzić drugiego człowieka ( jeżeli on mi nie robi na złość). Nigdy bym nie powiedział koledze/normalnemu człowiekowi ze ma np: żółte żeby.
Zwracam uwagę na szczegóły zawsze chce, aby wszystko zostało dopięte na ostatni gózik.
9. W szkole mam świadectwo z paskiem.
10. Moim marzeniem jest dostać się do administracji minefox. Zostać słynnym matematykiem/fizykiem. Zostać siatkarzem.
Narazie głównie się staram zostać policjantem
11. Szczerze mówiąc, to nie szukam dziewczyny
12. Jestem człowiekiem otwartym.
13. Na serwerze minefox jestem aktywny od około początku 2016 roku
Wiem ze trochę za późno napisałem ten post, ale zawsze czegoś się o mnie dowiedzieliście
Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam : SoSexY
1. Mam na imię Błażej
2. Mam 14lat
3. Mieszkam w województwie podkarpackim
4. Mój ulubiony przedmiot w szkole to fizyka, matematyka i WF
5. Moje ulubione sporty to siatkówka i piłka nożna. W zawodach z siatkówki dostałem się nawet do zawodów ogólnopolskich
6. Nie mam dziewczyny
7. Najczęściej gram w minecrafta na trybach wojownikach dusz, parkour i kitpvp. Oczywiście na minefoxie
8. Jeżeli chodzi o mój charakter - jestem człowiekiem dojrzałym i spokojnym. Nie umiem skrzywdzić drugiego człowieka ( jeżeli on mi nie robi na złość). Nigdy bym nie powiedział koledze/normalnemu człowiekowi ze ma np: żółte żeby.
Zwracam uwagę na szczegóły zawsze chce, aby wszystko zostało dopięte na ostatni gózik.
9. W szkole mam świadectwo z paskiem.
10. Moim marzeniem jest dostać się do administracji minefox. Zostać słynnym matematykiem/fizykiem. Zostać siatkarzem.
Narazie głównie się staram zostać policjantem
11. Szczerze mówiąc, to nie szukam dziewczyny
12. Jestem człowiekiem otwartym.
13. Na serwerze minefox jestem aktywny od około początku 2016 roku
Wiem ze trochę za późno napisałem ten post, ale zawsze czegoś się o mnie dowiedzieliście
Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam : SoSexY