MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] [UNBAN] szymikxc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
szymikxc
nie jestem
Gdyż uważam go za niesłusznego
powód: cheaty
McTrawaPI
Serwer:Megarpg

Opis sytuacji i rozwinęcie:
Otrzymałem bana (z perspektywy admina [przypuszczenia] ) za aure, clickera czy coś w tym rodzaju. Znajdowałem się w tym momencie na samym środku spawna z 1 powodu. 40min temu po nie udanych próbach logowania się na pełen serwer ustawiłem program który klikał prawy przycisk myszki i klikał oko kresy (megarpg) by wbić na serwer który posiadał 92/90 os od 30min manualnego dołączania. Zmęczony tym klikaniem ustawiłem ten program i siedziałem non-stop przy klawiaturze robiąc lekcje i przeszukujac telefon. jakieś 5-8min od momentu wystawienia bana zawałała mnie siostra bym pomógł jej z matematyką. Wyszedłem z pokoju, a gdy wróciłem byłem na spawnie. Wyłączyłem program 1 kliknieciem, przeszedłem 5 kratek i dostałem bana. około 10min temu lub więcej, gdzyż odwołuję się od niego odrazu po zdarzeniu. Czekam na odpowiedź w związku z zaistniałą sytuacją, a uważam że nie jest to zabronione, gdyż nie używałem tego w celu expienia, zabijania bossa itp.
A więc tak:

Cytat:§1 Ogolne zasady
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).

Bajeczek nie łykam, bo obracałeś się bijąc graczy gdy ci znaleźli się w pobliżu ciebie, ale ze względu, że napisałeś prośbę o UB skracam ci karę do 7 dni.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie