MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UnBan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Sofeq_
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: W dniu 25.01 nie byłem na serweże (bo odinstalowałem mc) i nie możliwe jest to abym zalogował się na serwer. (tak czytałem o tym) Podejżewam że włamał sie na konto mój znajomy który znał moje hasło.
Treść Bana: nuker (co to w ogóle jest?)
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: Minefox
Prośby o odbanowanie piszemy max tydzień od bana. Poza tym kopales w kopalni na nukerze więc nie mamy o czym rozmawiać.
(05-February-2019 19:06:37)Macieyek napisał(a): [ -> ]Prośby o odbanowanie piszemy max tydzień od bana. Poza tym kopales w kopalni na nukerze więc nie mamy o czym rozmawiać.
Po 1 to nie byłem na serweże. A po 2 to dopiero teraz się dowiedziałem o banie
To już twój problem, że nie wiedziałeś o banie. To ty odpowiadasz za twoje konto i to nie moja wina że nie dopilnowałeś kolegi. Po co podałeś mu hasło?
(05-February-2019 19:13:17)Macieyek napisał(a): [ -> ]To już twój problem, że nie wiedziałeś o banie. To ty odpowiadasz za twoje konto i to nie moja wina że nie dopilnowałeś kolegi.

Czyli oczywiście nie dostane unbana bo ktoś mi się na konto włamał na cheatach. Super serwer =)
Ps. Nie podałem mu hasła
Dokładnie tak, dlatego. Nie ,,ktoś", tylko twój zaufany kolega wnioskując po tym, że podałeś mu hasło. Smile Pretensje do niego nie do mnie.

Poza tym proszę o zamknięcie i odrzucenie prośby o ub, robi się niepotrzebnie spam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie