Pamietacie może tryb "Wojownicy VS Potwory 1" Bo Ja Tak. Wydalem Około na Niego 100zł Może Mniej I Domagam się Zwrotu Pieniędzy lub oddania mi na inny tryb lub kupienie mi "Przywileja na Stronie MineFox.PL" Na "WD" Boski Lub Jakieś 2,3 klasy proszę o zwrot bo wydałem te pieniadze na marne... Banan Nie Bądz "pała" za przeproszeniem i wypowiedz sie w tym prosze...
Cześć chciałbym cię zapytać.Czy czytałeś regulamin? Jest w nim jasno napisane że w przypadku zamknięcia trybu nie przysługuje graczowi żaden zwrot pieniędzy.
Pozdrawiam Karol5681
Edit: Tu masz ten fragment: 7. Administracja zastrzega sobie prawo do możliwości zamknięcia serwera co może wynikać z zapowiedzianej wcześniej nowej edycji serwera, bądź całkowitego usunięcia trybu wynikającego z braku zainteresowania/aktywności. Graczowi w takiej sytuacji nie przysługuje zwrot pieniędzy za zamówione usługi.
Przed zakupem, należało się zapoznać z regulaminem usług.
Przytoczę ci jego ostatni punkt:
Cytat:7. Administracja zastrzega sobie prawo do możliwości zamknięcia serwera co może wynikać z zapowiedzianej wcześniej nowej edycji serwera, bądź całkowitego usunięcia trybu wynikającego z braku zainteresowania/aktywności. Graczowi w takiej sytuacji nie przysługuje zwrot pieniędzy za zamówione usługi.
Zainteresowanie w vs p 1 było zerowe. Serwer stał pusty, a pieniądze za utrzymanie trzeba było płacić. Jaki w tym sens? Żaden. Dlatego tryb został zamknięty.