MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] pajda_net
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:pajda_net
[b]Jesteś recydywistą?: Nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: nie jestem do końca pewny czy dostałem bana za to że podałem pewnej osobie ip do serwera ts nie związanego z serwerem czy za to że wdałem się w bójke słowną na czacie
[b]Treść Bana:
Regulamin złamany
Osoba banująca: SzybkiBanan
[b]Serwer:
mineserwer.pl
Cytat:§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
11.Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube, Twitch, TeamSpeak bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.
(05-February-2019 00:25:57)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]
Cytat:§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
11.Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube, Twitch, TeamSpeak bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.
to teraz pytanie czy mogę liczyć na unbana za moją niewiedzę i chęć poprawy ?
To już kwestia czy Banan da ci drugą szansę w co wątpię aczkolwiek nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
(05-February-2019 00:54:16)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]To już kwestia czy Banan da ci drugą szansę w co wątpię aczkolwiek nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
wiem że nie zwalnia mnie to z przestrzegania regulaminu ale to że go nie przeczytałem mogę uargumentować tym że mieliśmy tylko chwile pograć z kumplami na serwie for fun ale się wciągnęliśmy i dałem się wciągnąć w bójkę słowną i chciałem to wyjaśnić podczas rozmowy na tsie
unban za niewiedze? chyba żartujesz.... wystarczyło przeczytać regulamin... miałeś go gdzieś i teraz masz otrzymać taryfę ulgową? gdyby takie tłumaczenie działało każdy w ten sam sposób odwoływałby się od słusznie postawionych unbanów.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie