MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Reset topki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy reset topki. Pewna osoba z administracji powiedziała mi że jutro ktoś to potwierdzi albo poda datę resetu?
Kto ci powiedział? Dopiero co był restart, więc nie widzę sensu robienia restartu.
laska660 ty powiedziałaś że jutro servel też to widział. Ale ok. Pragnę przypomnieć że reset miał być co miesiąc. A coś mi się wydaje że już mija...
Minęły 2tyg, a jak Servelxx2 się zapytał kiedy, to powiedziałam, że dokładnej daty nie daje, bo zaraz znowu będzie 500 wątków odnośnie restartu topki jak ostatnio.. Więc znów gadacie co chcecie..
Nie, mylisz się moja droga. W pewnym momencie napisałem na chacie pytanie o reset topki. A ty napisałeś :jutro. Potem servel coś takiego powiedział: Chodzi jej pewnie o kasę za turniej. Po czym dodałas nie. Potem chcieliśmy się upewnić to wyszłaś Big Grin
Bo się ktoś pytał kiedy kasę bd dawała z turnieju, to napisałam, że jutro. A ktoś coś jeszcze pisał, to odpisałam, że nie.
Wiem. Ale wyszło to tak że większości osób wydawało się to jakbys mówiła o resecie topy. Dobra nie ma sensu dyskutować. Do zamknięcia.
Już jest zresetowana topka na owych trybach wojownicy dusz Wink
Przekierowanie