Nazwa użytkownika zbanowanego: KondzioRPK
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem nieslusznego bana bo nie moglem znalezc uzytkownika na skype a on do mnie zebym mu podal skype podalem mu tez nie mogl wyszukac i podalem mu drugiego skype a on mi dał bana za oszukiwanie administracji a ja nie wiem jak oszukalem ? poprostu podalem druga nazwe skype
Treść Bana: Oszukiwania adm podczas sprawdzania
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: Mineserwer.pl
Witaj,
[17:11:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [100] (Pomocnik) Afrapul » KondzioRPK Afrapul
[17:11:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [1400] KondzioRPK » nie ma (1-sze oszustwo - po wpisaniu mojego nicku na skype jest ok.3-4 wyników, gdzie tylko jeden jest o moim nicku)
Poprosiłem cię takto o podanie twojego (tutaj 2-gie oszustwo - podanie fake'owej nazwy Skype)
[17:12:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [1400] KondzioRPK » LubieDuzesSuteczki441 taki skype
[17:12:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [1400] KondzioRPK » Kondzio1312 (dalej nie ma takiego użytkownika na skype)
A w międzyczasie przerzucałeś itemy na konto kolegi
A no i twoje multikonto na którym wylogowałeś się podczas sprawdzania -
http://mineserwer.pl/bany/info.php?type=ban&id=33405
Jak dla mnie
prośba o UB do odrzucenia, jednakże prosiłbym o wypowiedzenie się osoby zaznanej z tematem
Halo halo na jakie konto ? , chcesz ss ze mam tak na skype? i mowie ze jak nie wyszukuje to ci podam drugi skype brata bo mam 2
(01-February-2019 18:36:10)EssaPlayer napisał(a): [ -> ]Halo halo na jakie konto ? , chcesz ss ze mam tak na skype? i mowie ze jak nie wyszukuje to ci podam drugi skype brata bo mam 2
O to moje wyszukiwania po wpisaniu takowego nicku
https://zapodaj.net/01946913a1b3c.png.html
2. Dalej to nie zmienia faktu:
a) Przerzucania itemów podczas sprawdzania na konto kolegi
b) Multikonta na którym wylogowałeś się podczas sprawdzania
Prośbę o UB - Zamykam aby nie robić zbędnego spamu (do momentu napisania posta przez osobę zaznaną z tematem). Jeżeli masz coś jeszcze do dodania napisz mi w prywatnej wiadomości
Pozdrawiam Afrapul