MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co dostanie BetaTester na start? (Propozycja)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Słyszałem, że BetaTester ma niby dostać slota na serwerze i na tym jak na razie koniec, więc proponuje dodać takie przedrostki na tabie jakie banan nie dawno dodał http://prntscr.com/mes54f tylko zrobić nowy, żeby tylko BetaTester taki miał i wyróżniony nick na tabie np. &3Beta lub &3BT, chyba że jakiś inny. Nie dawało by to nic w grze ale była by to rzecz której normalny gracz by nie miał.

Chciałem też zaproponować jakąś maskę od 1 lvl słabsza niż ta na 1 lvl np. z prot 10 ale nie wiem czy Banan na to by się zgodził.

Jak ktoś jeszcze by miał jakąś propozycję to proszę pisać może lepsza od mojej...
@refresh
sam slot na serwerze wydaje mi się trochę zbędny przez wzgląd na to ze większość betatesterów to vipy a zakładam ze kiedy vip nam się skończy slot raczej potrzebny już nie będzie bo trochę graczy odejdzie z trybu i ta liczba ludzi na trybie się trochę unormuje.
Była ankieta, testerzy mogli wybrac czy chca 2 skrzynie wedrowcow czy slota - wybrali slota.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie