MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Prośba o ub
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Karmeleg
Jesteś recydywistą?: ta
Dlaczego chcesz dostać unbana: zaczęło się od sprawy o oszukanie mnie na trybie jail później bylo czekanie na logi jak się dogadalem się z tym graczem a osoba banujaca szukając w logach znalazła jak używam wulgaryzmow na trybie Creative było to pisane na czacie działki, 2 powód to kpienie z adm bo wysłałem emotke środkowego palca i (mooning)ni próba oszustwa adm o tym pisałem że chciałem uczciwą wymianę z graczem i osoba banujaca uznała to za oszustwo proszę o skrocenie bana a jeśli nie to żegnam moje konto z vipem
Treść Bana: notoryczne wulgaryzmy nie pamiętam dalej
Osoba banująca: filipw05
Serwer: mineserwer.Pl
1. Za same logi już byś dostał ode mnie perma. Znajdowała się w nich masa wulgaryzmów, wyzwisk.
2. Tak, wysłałeś mi środkowy palec, jakieś wypinanie gołych czterech liter oraz coś typu "nara, spadaj", lecz tu 100% wiadomości nie pamiętam bo od razu stchórzyłeś i usunąłeś.
3. 4 raz ci powtórzę, nie uważam że oszukiwałeś gracza. Oszukiwałeś mnie na skype na prawie każdym kroku. Wszystko co ci pokazałem to oczywiście nie ty, ty nic nie pisałeś, jesteś święty mimo twardego dowodu. Kłamałeś do końca, w żywe oczy, twierdząc że to właśnie ja tu kłamie. W naszej rozmowie mówiłeś mi, że to wszystko to bzdury, teraz masz wersję że to chat działki - zdecyduj się. Od samego początku - ściema, kombinacje
W razie jakichkolwiek niezrozumień zapraszam na TeamSpeak - mineserwer.pl, tam mogę Ci to wyjaśnić ale głosowo.
Pozdrawiam.
Na podstawie twojego zachowania wobec mnie prośba zostaje rozpatrzona negatywnie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie