MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie mogę wybrać żadnego questa :(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka,wie ktoś dlaczego nie mogę wziąć żadnego questa ? Na spawnie mogę otworzyć obywateli którzy mają snajperki itp.

Ps: jeśli ten wątek nie powinien się tu znaleźć to z góry przepraszam nie grałem w mc ok.8 msc Wink
Pewnie gownainy minecraft by zyczu na ktorym zawsze sa problemy z npc. Zmien lancher na normalny, a nie dziurawy.
Ze swojej strony mogę polecić Crystal Launcher oraz Shignima Launcher.
no mam shignima, dzieki za odpowiedz
(30-January-2019 12:33:39)Midas napisał(a): [ -> ]Siemka,wie ktoś dlaczego nie mogę wziąć żadnego questa ? Na spawnie mogę otworzyć obywateli którzy mają snajperki itp.

Ps: jeśli ten wątek nie powinien się tu znaleźć to z góry przepraszam nie grałem w mc ok.8 msc Wink

Jeśli klikałeś i chciałeś wziąść questy u obywateli (NPC jak te na spawn od broni za głowy) to jest to niemożliwe xd

Questy bierze się u NPC, które są w danej lokacji i są podpisane imionami np. Marcelus, Moris itp.

PS. Mają wygląd i skiny graczy.
@up
Mu chodzi o to, iż ma pokazane NPC na spawnie, ale na mapie ich po prostu nie widzi.
Przekierowanie