MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Topka Itp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dzisiaj chciałbym podjąć temat kit pvp na Minefox. Co chce powiedzieć i moim zdaniem dodać :
- na minefoxie bardzo dawno już nie było resetu topki. Powinnna się ona odbyć, aby nowi gracze mieli jakiekolwiek szanse na jej wbicie
- jeżeli już dojdzie do resetu topki to wprowadził bym pomysł, osoby które były w topce ( top 15 ) powinny dostać dodatkowa odznakę na chacie typu : killer itp. Nazwa jeszcze do ustalenia ( oczywiście pisało by to obok rangi ). Nieoszukujmy się ludzie którzy sa w topce kit pvp musieli poświecić dużo swojego cennego czasu.
Myśle ze przemyślcie te pomysły. Nieoczekuje ze wprowadzicie je odrazu lecz bo tygodniu lub ponad to już tak
Pozdrawiam
Może ktoś by się zainteresował ?
Jestem za. Jak już się ma wszystko to się nie chce a tak to byłby wyścig szczurów Smile
Jak dla mnie już czas na to - samo takie zabijanie ciągle i ciągle jest monotonne, jeszcze gdy ma się 3k zabić straty do kolejnej osoby w topce to już nawet odechciewa się wbijanie tego, mając prawie wszystkie klasy też robi się nudno, co najgorsze - by gracz wbił się do topki trzeba by było grać chyba 24/7, walka o miejsca w topce nabrałaby tempa dzięki takiemu resetowi statystyk, to i gra stałaby się bardziej zacięta, każdy walczyłby o jak najwyższe miejsca, po części sam chciałem się zabrać za napisanie takiego wątku ale skoro zostałem wyręczony to podkreślę tylko swoje zdanie.
Jestem za resetem Heart
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie