MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [MF] gaba2003
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MrSandKing
Nicki osób posądzonych: gaba2003
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20:46 29.01.2019r.
Opis zdarzenia: Gracz spami wiadomością: WOJNA DONATÓW!!! Przez co chce wymusić na nas żebyśmy mu dali te 5000$ monet na 3 minuty przestanie spamić po czym znowu zacznie...
Dowody:
[Obrazek: image.php?dm=X2WC]
Sugerowany wymiar kary: Mute 24h
Serwer: MineFox.pl
Cześć!
Na screenie nie widać aby gracz spamował - jeżeli posiadasz inne zrzuty ekranu wyślij je w ciągu 24h, jeżeli nie zostaną dostarczone gracz zostanie ukarany tylko za caps lock.
Nie widać żeby spamował… Odezwała się osoba która nie odróżnia screen'a od jakiegoś nagrania... Zrobiłem screen'a w złym momencie, w którym on wymusza, ale ok jak można wymuszać to powiedzmy gracz Marian napiszę: WOJNA DONATÓ'W!!! kilkadziesiąt razy nie dostanie bana ani nic bo oczywiście screen'a nie zrobiłem wtedy co trzeba, ale jak gracz Józef napiszę powiedzmy że administracja jest nieogarnięta na danym serwerze bądź określi ich nieaktywność w sposób lekko negatywny to oczywiście permban za obrażanie administracji, a gracz Marian nadal może spamić dopóki administrator nie wbije na tryb i nie zmutuje go...
Co do administracji nic nie mam (aż takiego nic nie mam do zarzucenia) chociaż błędy robią, ale w końcu świat jest stworzony na "błędach".
Cytat: powiedzmy gracz Marian napiszę: WOJNA DONATÓ'W!!! kilkadziesiąt razy nie dostanie bana ani nic bo oczywiście screen'a nie zrobiłem wtedy co trzeba,
To powiedzmy, że Janusz napisał 2x razy i ma dostać karę..

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie