MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] AC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pozwoliłem sobie napisać ten wątek ponieważ myślę ,że poprze mnie wiele graczy. Chodzi mi konkretnie to antycheat jaki jest wgrany na trybie wojownicy dusz. Nie mówię, że jest zły, nie łapie cheaterów ale chodzi o to ,że często gracze pojawiają się nad naszą głową albo głową przeciwnika. Utrudnia to w 50% walkę ponieważ nie wiesz kogo bić chociażby przez ten moment. Oraz poruszę temat tego że antycheat wywala w dosyć nie za dobrym momencie z serwera. Po prostu wywala Cię do góry i zostajesz przeniesiony na lobby. prosił bym o naprawienie tych 2 błędów bo są one naprawdę irytujące[/u]
Popieram ,jest to dosyc irytujące.Wywalalo mnie pare razy za niby wspomagacze..Gram normalnie bez wspomagaczy wiec jak moze mnie za to wywalac..
Nie rozumiem, jak może ci przeszkadzac w klepaniu bot który jest za toba i to jeszcze nad... Nawet jeżeli go walniesz jeden raz to nie powinien cie wywalić. Co to znaczy, że w złym momencie wywala z serwera? Co jest w tym złego, że wywala cię do góry?
Wywala do góry = zabija, bo potem spadasz. Zgadzam się, bot wywalił mnie już wieeele razy, a czysta jestem ;/
A wolelibyście żeby cheater tracił itemy czy aby mu zostawały i zeby was zabił?

Jeżeli dobrze rozumiem to najlepiej byłoby w ogóle usunąć zabezpieczenia przed kill aurą no bo co te boty mają być niewidzialne xd? Szkoda tylko, że aura sobie ustawia czy chce bic niewidki czy też nie. Na dodatek piszesz błędów a ten skok jest celowym zabiegiem... Jedyne co wywnioskowałem z tego to to, że wolicie żeby nigdy was nie wywaliło ( nw jakim cudem was wywala mnie ani moich znajomych jakos nie wywala a jak juz to na pewno nie tak jak mowicie często) a najlepiej żeby w ogóle nie było obrony przed aurą, bo przecie jak wywala cheaterow i raz na ruski rok gracza „niewinnego” (dałem w cudzysłowie bo piszesz często, a jeżeli naprawde tak jest to zastanawiałbym się czy nie ma to jakiejs przyczyny...) to jest wielki dramat. A z tego co widze to to AC radzi sobie bdb z cheaterami i jest już ich coraz mniej.
No dobrze ale jeżeli mam itemy np. all set diax i mnie nagle wywala do góry od tak i zabija mnie. To jest dobrze Tak?
Nic nie mam do antycheata.... Prawie nic. Znalazłem dawno temu dobry sposób na farmienie expa na marchewkach ziemniakach itp enchanterem. Dostaje duzo butelek ale wywala mnie jak tak robie xd I trzeba wpisac /hub i wejsc bo inaczej po expie... I wszystko stracone.
dołączając do tematu. AC nie jest złe lecz trochę zbyt czułe było prawdopodobnie robione tak jak wtedy byli słabsi gracze pvp niż teraz a więc TESTOWO można by było zmniejszyć czułość ac o około 5-10% przez co by takie losowe wywalenia nie zdazały się np podczas bicia się 2v1 bardzo często zostaję wyrzucony przez AC na początek do góry a potem jak spadnę do lobby , upadek do wody nic nie daje -sam testowałem tak czy tak wywali.

Jeżeli chce ktoś wmawiać mi/innym że gramy na wspomagaczach proszę zapoznajcie się z moją historią banów : http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany | http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany paw i night to moje konta które były banowane nie jeden raz przez ac oraz administrację która lubi się ,,czasem" pomylić no ale ok niech im będzie do póki dostaję UB a nie że mam wspomagacze i koniec bo im się tak wydawało...
Miałem jeden przypadek kiedy mnie wyrzuciło expiłem w diax secie przy kamyku enemy, ale Szymon miał trochę racje ponieważ bot nad głowa przeciwnika czasami nie znika nawet przez 10 sekund miałem przypadek ze w niego udeżyłem ale kicka nie dostałem
Przekierowanie