MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug/kradziesz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gracz i nicku MrWojtek07 zucil we mnie c4 na barze i zabił mnie i straciłem wszyskie ity bo mnie tam zabił
Mogę Liczyć na jakoś pomoc czy cos??
Powiem tak. Ciężka sprawa. Ogółem administracja nie oddaje straconych rzeczy, lecz w niektórych przypadkach gdy strata itemow zdarza się przez buga - itemy zostają oddane. Masz jakiś dowód swoich itemow? Screen, film? Podeślij bo wydaje mi się że Banan odda ci itemy, chociaż nie wiem bo równie dobrze mogłeś swoje eq oddać koledze i napisać prośbę o odzyskanie itow które rzekomo ci znikły. Bez dowodu nic nie zrobisz.

Co do buga to jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Z gangiem rzucałem się tam granatami i nic nam nie było. Musisz czekać na odpowiedź banana w tej sprawie.
a SzybkiBanan nie ma BUCKUPA GTA ? powinien mieć na wszelki wypadek.
I tu masz racje nie mam dowodów, niestety itow wiem ze nie odzyskam ale chodź niech banan zrobi cos z tym Bugiem

Mówisz granatami a tu chodzi o c4 a to co innego troche
(28-January-2019 22:50:40)IxrVox napisał(a): [ -> ]a SzybkiBanan nie ma BUCKUPA GTA ? powinien mieć na wszelki wypadek.
Zacznijmy od tego, że BACKUP nie jest po to aby przywrócić go dla zachcianki gracza, "bo stracił itemy". BACKUP jest wgrywany wtedy kiedy coś się poważnego stało i np. wszyscy nie mają swoich itemów, albo z innego powodu.

Co do tego bugu szybciej będzie jak wyślesz ten wątek do Właściciela w prywatnej wiadomości -> http://mineserwer.pl/User-Admin
To ze itow Nir odzyskam to juz wiem, ale niech choć usuną tego Buga by inni nie tracili itow
Przekierowanie