MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam od jakiś 2 tygodni nie mogę wejść na forum z tabletu gdyż powodem jest ban nie wiem za co. Jestem pewien że nic takiego nie zrobiłem aby go dostać.

Proszę o szybkie rozwiązanie problemu być może mam zmienę IP.
Jeśli z tego konta próbujesz połączyć się z forum po czym wyskakuje ci treść o banie to tak:
Zmień IP jeśli to nie pomoże daj mi powód tego bana.
IP już próbowałem zmienić ,wyłączyłem dane i włączyłem router tak samo. Nic nie dało.
Treść bana twoje konto zostało zbanowane nie możesz pisać i czytać wątków skontaktuj się z administratorem
No nic póki co sam nie wiem jak ci pomóc jedyne co zrobiłem to wysłałem ten wątek do głównego moderatora forum.
Proszę o dołączenie screena z widocznym komunikatem, nickiem, datą.
Dodatkowo na PW proszę o podanie adresu ip, z którego następuje próba logowania.
Mój kolega również miał taki problem - w jego przypadku pomogło wyczyszczenie cookies. Poszukaj sobie w internecie jak to zrobić ;3 Jeśli nie wiesz jak wyczyścić cookies możesz również zainstalować inną przeglądarkę - np. Opera, Firefox etc. i na niej korzystać z forum.
Nick:crynio

Ssc: https://zapodaj.net/a3095480df2f6.jpg.html

chciałbym dodać też,że ten sam komunikat pojawia się nawet jeśli jestem zalogowany na ssc widać że nie jestem ale nie ma to różnicy i tak nie mogę wejść na forum
Przekierowanie