MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Brak sojuszy na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
W ostatnim czasie na Wojownicy Dusz zrobiło się bardzo dużo sojuszy. Przez to gra jest utrudniona . Zamiast swojemu teamowi daje innemu graczu . Hmm... Na tym polega ta gra no raczej nie .Myślę , że sojusze na wd powinny być zabronione .

Pozdrawiam _AslaN_
Śmieszny jesteś WD bez sojuszy było by dnem
(27-January-2019 22:43:38)MagicNitroez napisał(a): [ -> ]Śmieszny jesteś WD bez sojuszy było by dnem

Hmm... Dlaczego? Bo bez sojuszy byś nie miał itów. Kto tu jest śmieszny. Po to są teamy żeby sobie pomagać.
Też kiedyś się nad tym zastanawiałem. Tylko pytanie brzmi na jakiej zasadzie działał by system eliminacji takich sojuszy. Bo tak naprawdę to w jaki sposób udowodnić komuś że ma sojusz z osobą z przeciwnej drużyny? (Nie licząc takich obwius sytuacji typu właśnie dawanie itów itp.) Bo myślę że 80% sojuszy polega po prostu na nie atakowaniu siebie. A tego czy ktoś kogoś nie bije celowo czy nie celowo raczej udowodnić się nie da :/
(27-January-2019 22:47:41)Michal01010 napisał(a): [ -> ]Też kiedyś się nad tym zastanawiałem. Tylko pytanie brzmi na jakiej zasadzie działał by system eliminacji takich sojuszy. Bo tak naprawdę to w jaki sposób udowodnić komuś że ma sojusz z osobą z przeciwnej drużyny? (Nie licząc takich obwius sytuacji typu właśnie dawanie itów itp.) Bo myślę że 80% sojuszy polega po prostu na nie atakowaniu siebie. A tego czy ktoś kogoś nie bije celowo czy nie celowo raczej udowodnić się nie da :/

Chodzi o to ,że jeżeli zostaną 3 drużyny [np. red , yellow , green] to jak najbardziej teamy mogą mieć sojusz typu red i green na yellow . Ale takie pojedyncze osoby to zły pomysł [np.Ja jestem w red daje ity green i ten green se expi na naszych]. Bez sensu.
Owszem popieram sojusze na WD są dosyć irytujące ale powiedz sam ty też masz chyba parę sojuszy i też to czasem irytuje.
Ja osobiście mam wiele sojuszy na WD myślę że z 1/4 serwera. Zgadzam się ze sojusze nie są za fajne jak idzie na ciebie 4 graczy każdy z innego teamu i Cie zaczyna bić a na końcu cała czwórka rzuca sobie błogo. Według mnie sprawa powinna być rozpatrzona przez administratorów. Ale raczej to nie wejdzie ponieważ sojusze według mnie na WD to 20% zabawy. Jest to dosyć wkurzające ale czasem pomagające. Rozumiem czasami graczy którzy piszą na czacie 2vs1 czy 3vs1 itd. Ale zrozumcie sojusze były,są i będą tego już nie zmienimy. Tak samo jak napisał Michal01010 nie da się rozpoznać czy ktoś ma soja czy nie. Dajmy taką sytuację ,że idzie 3 graczy każdy z innego teamu i się nie biją i co od razu posądzisz ,że mają sojusz tylko dlatego że się nie biją. Według mnie sojusze nie zostaną zlikwidowane. Sam osobiście był bym za tym żeby one zostały. Bo zawsze lepszy gracz pomaga słabszemu co najmniej w przypadku mojej osoby. Jest to dosyć kontrowersyjny temat ale według mnie do zamknięcia

Pozdrawiam Szymon350
Nie dokonca się z tobą zgodzę ponieważ nie jest tak jak mówisz. Większość graczy daje najpierw drużynie potem sojusznikowi. Sojusz daje ze się nie możecie bić lub umożliwia wspólny atak na jakaś drużynę
Cała idea i wątek nic sensownego nie wprowadza, zgodnie z tym o czym pisał michał nawet nie ma jak tego weryfikować a karanie za czyjeś widzimi się to żart. Jak ktoś będzie chciał mieć sojusz to i tak będzie go miał.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie