MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kradzież
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym zgłosić kradzież itemów wartych ponad 30k$. Wydarzyło to się podczas mojej wyprawy do zaginionego miasta, spadłem z budynku i zginąłem.
Gdy wróciłem nie było już itemów, a mogli je ukraść tylko ows007 lub Mr_cocombre, gdyż tylko oni byli w tedy w zaginionym mieście. Na serwerze jestem SVIPem i trochę pieniędzy wydałem na serwerze, więc proszę o pomoc. W itemach było m.in: najlepszy samochód, telefon, AK.
Pozdrawiam, Kurksik
To że zginąłeś i wypadły Ci twoje itemy to normalne. Każdy gracz czasami ginie i wypadają mu jego itemy i zostają zebrane przez kogoś. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy.
(27-January-2019 09:50:16)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]To że zginąłeś i wypadły Ci twoje itemy to normalne. Każdy gracz czasami ginie i wypadają mu jego itemy i zostają zebrane przez kogoś. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy.
Ahhh jakbym chciał aby administracja odpowiadała za utracone ity, ale cóż życie to życie
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie