MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugi oraz luki systemowe na trybie Jail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym zgłosić kilka bugów oraz luk systemu na trybie jail.A oto i one:
1. komenda /srm tp (nr swojej celi) -pozwalająca teleportować się do swojej celi jest dobra gdyby nie to że tepa cię na dach oraz DZIAŁA PODCZAS WALKI!
2.da się przedłużać cele- kwestia że tylko A1
3.Sposób na milionera w 1 dzień Smile jest to luka systemowa, do żeczy dla gracza w sektorze H 64 bloki złota i żelaza łącznie są warte około 0.5 tys. ale dla vip(a) w sektorze vip po przerobieniu i sprzedaniu u npc są warte 45 tys. wienc co za problem aby skupywać taki zestaw za 1k i dostać za to 45x tyle kilku pracowników "dobrze płatnych" pare godzin pracy i masz sektor W
Mam nadzieję że pomogłem Smile
Pozdrawiam PR0s
Wytłumacz mi 2 bug !
Można przedłużyć cele poprzez kliknięcie na tabliczke kwestia że działa to tylko w celi A1
Xd zdradziłeś mój sposób na zarabianie xddddd a co do bagów to 2 bagu nie rozumiem
tylko cele A1 da się przedłużać co w tym trudnego do zrozumienia
1. O tej pierwszej luce wiedziałem ale nie wiedziałem że można tego użyć aby uciec w walce Smile
2. Nie bez powodu gdy kończy się ważność celi a nie ma właściciela, kampią przy niej gracze xd
3. Ludzie którzy myślą tak robią. Jeden vip mi pomagał, pamiętam, 2 miesiące temu Smile
Szczerze nie wiem co wnosi ta odpowiedź, ale może ktoś wyżej coś z tym zrobi i jak wiedziałeś o pod.3 to czemu tego nie zgłosiłeś?
Nie wydaję mi się aby dostarczanie vipowi zelaza i zlota, aby je sprzedawał było karane...
Przekierowanie