MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] problem z piekłem i propozycja na kanion
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Nie wiem czy na innym wątku tego nie poruszono ale na piekle drewniakowi zdrajcy, którzy chcą eq koxa z zapalniczki przenoszą się na lawę w wiaderku łatwiej jest im załatwiać graczy a ofiary nie maja wody i dedają oraz maja piane prosiłbym o zmianę lawy na podobny blok i usunięcie żwirku.
2. Teraz kanion trochę irytuje niektórych graczy ,że jeśli chcemy się dostać do przeciwników trzeba mijać środek mapy a tam jest wielka sieczka i nijak się dostać bo dostajesz wpiernicz od 3 innych teamów przy 3-ciej turze dodatkowo kiedyś przed 3-cią tura były diaxy miałem bekę i myślałem ze mnie zwrok myli ale nie 3 minuty do 3-ciej tury a tam diaxy czekają na wykopanie.
tyle w tym wątku ciekawi mnie teraz co wy o tym sądzicieConfused
1.1 dodam to że napisałem z zapalniczki na lawę bo byłem przy takiej sytułacji i mam ss jak bedę chciał to napisze skarge
1. To bardzo wkurza, ale mapa nadaje jednak charakteru tej mapie. Możnaby po prostu zablokować zapalniczki i wiaderka z lawą i zrobić, że gdy wpadniemy do lawy, nie dostajeny żadnych obrażeń.
2. Można zbudować sobie mostek przez kanion do przeciwnika, co innego z przeciwnikami leżącymi równolegle do naszej drużyny po drugiej stronie mapy. Ale polecam jednak napadać drużynę leżącą blisko nas, a gdy będziemy mieli je już z głowy, możemy brać się za tych z naprzeciwka.
1. No tak, albo zablokować wgl, branie wody.
2. W czym problem ? Na środku mapy, na mapie królestwo również każdy spotyka sie na środku i też jest sieczka.
@UP założycielowi wątku chodziło pewnie o to że główna droga jest przez te mosty, jak mu się nie chce drogi nad kanionem budować, jest mała przestrzeń i tam trudno przejść na cichacza. Spójrz, iloma tajemnymi przejściami da się przejść na królestwach.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Rozwiązaniem tego mógł by być niewielki most między kanionami prowizorycznie wyglądający jak duża kłoda oraz wyłączenie możliwości tworzenia wiader i zapalniczki
wiadro z wodą lepiej zostawić tyko żeby niemożna było lawy zdobyć
Przekierowanie