MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Garnih
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nic nie zrobiłem internet mi zamulił
Treść Bana: Bugowanie eventu ox
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: mineserwer.pl

Na teamspeaku próbowałem załatwić sprawę ale McTrawaPl nie był skłonny do współpracy. Napisałem że jestem recydywistą ponieważ już raz dostałem bana za mulitikonto również od McTrawaPL ale okazał się być niesłuszny ponieważ grałem z siostrą i wykryło to jako multikonto choć graliśmy na dwóch różnych komputerach.
W takie historyjki to nawet już ja nie wierze. Ewidentnie kłamiesz, ponieważ kiedy do zapadnięcia się nie prawdziwej odpowiedzi pozostało ledwie 5s "tobie nagle zamulił internet" i byłeś sobie w powietrzu... Zamiast się przyznać, że używałeś minecraftowego BUGA z trzymaniem ekranu z grą. Karę co najwyżej mogę ci skrócić do 3 dni.
(20-January-2019 16:51:52)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]W takie historyjki to nawet już ja nie wierze. Ewidentnie kłamiesz, ponieważ kiedy do zapadnięcia się nie prawdziwej odpowiedzi pozostało ledwie 5s "tobie nagle zamulił internet" i byłeś sobie w powietrzu... Zamiast się przyznać, że używałeś minecraftowego BUGA z trzymaniem ekranu z grą. Karę co najwyżej mogę ci skrócić do 3 dni.

Ja nawet nie słyszałem o takim bugu po prostu sobie grałem i nagle mnie wywaliło
Na teamspeaku próbowałem załatwić sprawę ale McTrawaPl nie był skłonny do współpracy. Napisałem że jestem recydywistą ponieważ już raz dostałem bana za mulitikonto również od McTrawaPL ale okazał się być niesłuszny ponieważ grałem z siostrą i wykryło to jako multikonto choć graliśmy na dwóch różnych komputerach.
Co do tego od dwa różne komputery mają coś wspólnego? Jeśli korzystacie z jednego samego internetu to macie to samo IP lol. Na ts3 napisałeś jedynie to:
<15:27:11> "Garnih": skończył się ox?
<15:27:30> "Garnih": nie wiem o co chodzi z tym banem tylko stałem i chyba internet mi zamulił
<15:28:14> "Garnih": na prawde ja chciałem to wygrać nie chicałem tego zrobić!
<15:28:29> "Garnih": nie zrobiłem tego specjalnie
<15:28:33> "Garnih": mówiłem
<15:28:51> "Garnih": nawet nie starasz się dociec prawdy ide elo
Po czym wyszedłeś.

Kara skrócona z 7 dni do 3 dni.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie