MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co ci przeszkadza w minecraft'cie ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hay, w tym wątku opisujemy kilka problemów gry „Minecraft” ja zacznę :

W tej grze moim zdaniem jest nie realnie uznajmy, że to pod skałą macierzystą to jądro ziemi, a jak wiadomo od pewnej odległości od jądra w zwysz nie może przeżyć żaden człowiek, bo ciśnienie by go zabiło(nie mówiąc że jądro otacza magma ), a jak wiemy steve ma symulować człowieka stąpającego po naszej ziemi.
2. Wydobywanie ród. W prawdziwym życie diamenty można tylko wydobyć piłą tytanową, wydobywa się 30 ton diamentów na rok. A w minecraft'cię można żelaznym kilofem ;0.
3. Grawitacja. W minecraft'cię bloki oprócz piasku nie mają grawitacji.
4. Gwiazdy.
Jak w minecraft'cię się wyłączy chmury nocą powinno się widzieć na niebie gwiazdy bardzo blisko siebie, a w minecraft'cię są nawet po 0,9-2,0cm od siebie (na ekranie). Mało tego powinno być widać planety naszego układu słonecznego, a ich nie widać (najmocniej Wenus powinno być widać).
3. Grawitacja. W minecraft'cię bloki oprócz piasku nie mają grawitacji.
Jest jeszcze żwir.
1 Społeczność
2 Powszechność cheatów
1. czitery
2. koxy z lukami nawalający do skórzanych z luku bo się boja na miecze.
3. złodzieje przy wymianie i dawaniu eq.
4. społeczność serwera w większości poniżej 10 lat.
5. lagi i crasze gdy ma się dobre eq.
6. nic więcej złego nie ma
artur132, to że ktoś strzela z łuku nie znaczy że sie boi, po co ma podchodzić? żeby troche hp stracić? lepiej troche z łuku postrzelać, efekt ten sam.
ale mam skórzane eq i ciosa z luku a ja żelaznej zbroi nie mam mnie to wnerwia może was nie ale ja mam swoje poglądy
Nowości w pvp dodane w snapshotach minecraft 1.9
Community - cały problem.
1. Cheaterzy
2. Lagi mnie wkurzają xd na ms'ie NIE MA JUZ LAGOW //edit Big Grin
3. Dziewczyny na 1.8
Mnie wnerwia że ktoś kupuje VIPA dla mnie ten który ma VIPA to Noob bo nie umie grać bo od razu ma diax itemy i fly
Stron: 1 2
Przekierowanie