MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: jakub0088
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:jakub0088
[b]Czy jesteś recydywistą (byłeś już karany)?: nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: W mojej opinii ban jest niesluszny lub za dlugi
[b]Treść Bana: Podteksty seksualne/obraza rodzica
[b]Osoba banująca: maciuszek1
[b]Serwer: minefox.pl
Grając sobie na wojownikach dusz minefox.pl. Doszedlem do konkluzji, iż zrobię loda mamie mojemu kolegi, gdyż pracuje w lodziarni za jedyne 5 złotych w rezultacie zostalem zbanowany na 14dni, co w moim przekonaniu jest troche wysokie. Widzialem graczy przeklinajacych, którzy dostawali tylko upomnienie. Napewno juz wiecej nie napisze czegoś takiego na glownym czacie, bardzo zaluje i obiecuje poprawe
[18:52:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Czerwona] [VIP] jakub0088: moge twojej starej loda zrobic za 5 zl
Cytat:6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe czy rasistowskie.
Cytat:2.Zakaz wyzywania, obrażania innych użytkowników.
Cytat:13.Administracja posiada prawo do nałożenia kary na gracza w postaci upomnienia, kicka, bana tymczasowego, czy też bana permanentnego, w zależności od sposobu złamania regulaminu w ocenie indywidualnej.
Twoja wiadomość miała na celu obrażenie innego użytkownika serwera. Nie wiem dlaczego tak zrobiłeś, ale z racji takiej, że to twój pierwszy ban za obrazę karę skracam do 10 dni.
Przekierowanie