MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odwołanie pomocnika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry: SoSexY
[b]Nicki osób posądzonych:laska660
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia:-
[b]Opis zdarzenia: zacznijmy, pare graczy dało SS na forum jak __killek__ wyzywał administracje. Po kilkunastu minutach dostał bana na 5dni no ok ( pomimo iż ja dostałem PERMA za podobne słowa. Pogodziłem się z tym. Po ok. 1h zobaczylem ze killek dostal ub i muta na 2h co to ma byc?! faworka..? Wiem dobrze jakie laska i killek maja ze sobą kontakty - najlepsze ... Gadają ze sobą itp.. Nie wspominając o żałosnym zachowaniu lisowatych- dali plasticBoy, Maciewkowi i czeko -rep bo ich ukochany killek dosta bana.. Śmiech na sali. ADMINISTRACJO TO NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB ZŁOŚLIWOŚĆ Z MOJEJ STRONY TYLKO FAKTY..
[b]Dowody: google; bany minefox- bany- __killek__
[b]Sugerowany wymiar kary: degrad
[b]Serwer:Minefox.pl
Dziekujemy za zgloszenie - sprawa zostanie rozpatrzona

Po raz kolejny przypominam:
http://mineserwer.pl/Temat-REGULAMIN-Dzia%C5%82-Skargi
Cytat:2. Jeżeli nie znamy sprawy, nie wypowiadamy się w temacie skargi.
1) Sprawa została wyjaśniona. Po przejrzeniu logów ban został przywrócony. UB nie był spowodowany faworyzacją gracza. Dziękuje za zwrócenie uwagi na tą sytuację.

2) Jeśli cenzura jest używana specjalnie i z rozmysłem, często powtarzana to traktujemy to tak samo jak bez cenzury. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś pisze bez czy z cenzurą. Każdy wie o jakie słowo chodzi i liczy się fakt.
Przekierowanie