[b]Twój nick z gry:SuziK_
Skargi piszemy na danych graczy.. Jeżeli masz jakiś problem/sprawe odsyłam cię do działu Problemy i Pytania

mam problem, nie moge wbic na minefox pokazuje mi sie weryfikacja potem jak to zrobie to znowu sie to pokazuje i nie mg grrac czym to jest spowodowane? D:
Paweleczeq nie pisz tutaj problemu.. Do tego jest osobny dział o którym Ci napisałem wyżej. Ale jak napisałeś musisz pewnie się zarejestrować używając komendy /register hasło hasło. Przy kolejnej próbie wbicia na serwer musisz użyć /login hasło.. Jeżeli to nie pomogło powiedz jaki był komunikat podczas wywalenia z serwa.
nie kickuje mnie, lecz pisze tak - twoje polaczenie wymaga weryfikacji gdy juz wejde
na strone, co tam pisze ponizej tej wiadomosci ,,twoje poloczenie wymaga weryfikacji weryfikuje, potem pisze ze juz zweryfikowe i dalej jest ten sam komunikat.
Jesteś pewien że wpisała dobry adres serwera? Minefox.pl bo z tego co ja pamiętam nigdy nie było żadnej weryfikacji konta.
(17-January-2019 22:49:43)PlasticBoy napisał(a): [ -> ]Jesteś pewien że wpisała dobry adres serwera? Minefox.pl bo z tego co ja pamiętam nigdy nie było żadnej weryfikacji konta.
tak jestem pewien
minefox.pl pisze
Wyślij ss tej całej sytuacji.. Muszę zobaczyc co tam pisze i będziemy działać.