MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: AC - AntyCheat...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, piszę ten temat w sprawie AC - Anty Cheata... Jak może wiecie czasami wywala on za nic... Dzisiaj grałem na WD miałem all boskie i diax seta port 3 gram i wyrzuca mnie anty cheat za nic... Prosiłbym o ogarnięcie tego anty cheata bo działa jak gówno po prostu tak tylko da się to określić kiedy nie tylko mi się tak zdarza, że mnie wyrzuca. Fajniej i lepiej by było gdybyście to jakoś naprawili bo denerwuje to kiedy macie wszystko najlepsze i diax seta a nagle was wyrzuca z gry podczas pvp.. ;-;. Oczywiście zdarzenia są tylko na WD.
A jaki powód Ci wyskoczył?
(17-January-2019 19:04:32)maciuszek1 napisał(a): [ -> ]A jaki powód Ci wyskoczył?
Wyrzucono za wspomagacze ...
To samo było na survivalu kolega miał prawie wszystkie ity boskie które są sporo warte ktoś go walnął w pajęczyny z Thora i jeb wyjebało go za latanie ity stracone a administracja nic nie zrobi.
Co do AC to pewnie powiedzą Ci to co zwykle napisz plugin lepszy niż jest i wtedy coś może to dać.
(17-January-2019 19:07:06)kolespvp napisał(a): [ -> ]To samo było na survivalu kolega miał prawie wszystkie ity boskie które są sporo warte ktoś go walnął w pajęczyny z Thora i jeb wyjebało go za latanie ity stracone a administracja nic nie zrobi.
Co do AC to pewnie powiedzą Ci to co zwykle napisz plugin lepszy niż jest i wtedy coś może to dać.

Administracja nie ma obowiązku zwrócić graczowi dane rzeczy. Jest to dobrowolna wola danego administratora.
Musiałeś przez przypadek uderzyć bota. A co do tej poprawy, lepiej chyba, żeby antycheat wywalił raz na ruski rok gracza bez cheatów niż aby nie wywalał wcale. Mi się jakoś nigdy nie zdarzyło żeby mnie wywalił.
Przekierowanie