Witam przychodzę do was z prośbą o przywrócenie mocy starego ninjy.. Już mówię dlaczego.. Aktualny ninja na trybie kosztuje 17k a ma moc wysokiego skakania co określony czas serio administracja? Te nowe skille ninjy sensu nie mają.. Można łatwo kontrowac np Hulkiem. Mniejsza z tym 2 aspekt ważny. Dużo graczy pisało że stary ninja był op. Owszem ale czy teraz nie występują klasy które mu dorównują np flash.. Są również klasy które mogą go kontrowac. Kiedyś ninja był stary przez wiele lat i jakoś nikt nie narzekał że jest zbyt op. Pragnę dodać że teraz każdy gracz może używać vortexa więc nie widzę problemu żeby ktoś nie mógł wskoczyć za ninja w dane miejsce.. 3 aspekt grywalność tą klasą. Na trybie na MF widziałem 2 osoby które grają tą klasą i to od czasu do czasu. Według mnie powinien wrócić ninja stary i kosztować tak jak wcześniej 25k. Uważam że zepsuliście tą legendarną i lubianą przez wszystkich klasę ale można do tego wrócić wystarczy chwilą chęci i stare skille ninjy mogą wrócić! Ja rozumiem że to wd 2.0 ale skoro zostawiliscie klasy że starej edycji które nie są tak grywalne to czemu zmieniliscie ninje... Pozdro!
To prawda, ale może lepiej zostawić cene a skok wyglądałby tak :
Odpalasz skok I mozesz odbic sie od ziemi i skakac w powietrzu tyle ile trwa czas działania. Albo pozostać w starej wersji z normalnym skokiem
@up ten pomysł jest spoko ale nie wiem czy nie będzie wykrywal tego AC jako fly.. I wsm było by to zbyt op według mnie. Stara wersja może być ale twój pomysł też dobry jeżeli tamta wersja by nie została zaakceptowana to można pomyśleć i zmodyfikować twój pomysł.
Jestem za. Klasa ta jest najbardziej nieopłacalna ze wszystkich jakie są dostępne.
Może się wreszcie jakiś członek z administracji wypowie? - _-
W sumie to też jestem ...
Stary ninja był dobry , nawet bardzo dobry.
Czy przywrócenie go było by dobre ?
Niech administracja zdecuduje
Według mnie z jednej strony stary ninja powinien wrócić a z drugiej nie.
To i ja dorzucę swoje przysłowiowe dwa grosze - gdy grywałam na wd jeszcze w 2016 roku ninję miał praktycznie każdy, kogo tylko było stać - faktycznie, klasa nieco zbyt OP, aczkolwiek jej możliwości pod względem OP są mniej więcej porównywalne do teraźniejszego flasha. Moim zdaniem jednak przywrócenie starych możliwości ninjy byłoby korzystnym rozwiązaniem, bo, nie oszukujmy się - klasa z najlepszej stała się najgorszą. Osobiście jestem na tak, ewentualnie można wprowadzić jakieś modyfikacje umiejętności by klasa nie była zbyt 'OP'.
Wracam z prośbą o wypowiedzenie się na ten temat administracji..
Przywracać starego Ninjy nie widzę sensu biorąc pod uwagę, że teraz każdy może używać Vortexa (tutaj mam też pod uwagę aspekt AAC, który takową klasę mógłby wykryć za Fly/No fall) - bardziej bym proponował dodanie mu czasowego efektu speeda oraz wysokiego podskoku 3 na 5 sekund + zamiana miecza na żelazny (z tego co wiem nie ma to żadna klasa, więc wyróżniałby się na tle innych klas)