MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie moge wlaczyc serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Gdy chce sobie zagrac na minefoxie zawsze mnie wywala czy to bug mojego minecrafta czy serwera bo próbuje wlączyć z forge. Ale forge mi pomaga bo jak gram w Grand Theft auto 6 to pokazuje ile ktos ma hp. i na pvp kits i na classic pvp. nw czy to forge powoduje bo jak wylacze forge to mi dolacza ale z lagami.....Angry
Spróbuj zmienić wersję Mc i wbić na serwa. Jak wszystko będzie dobrze i cie nie będzie wywalalo to znaczy że to wina właśnie tego forge. Możesz jeszcze powiedzieć jaki komunikat ci wyskakuje kiedy cię wywala z serwera?
no tak ale forge mi ułatwia gre bo jak chce kogos zabic i na innych wersjach go nie mam. nic mi nie wyskakuje tylko sciemnia sie ta ziemia jak sie dolacza a tak to jest jasna i jak bede mieć forge na inna wersje to jest komunikat ze nie mozesz wejsc do gry bo masz zaintalowanego forge na inna wersje...
Na jaką wersje MC jest ten FORGE?
@up forge w zaden sposob nie modyfikuje pakietow, a jedynie jest wygodnym API dodanym do normalnej wersji klockow, wiec sama wersja nie ma tu znaczenia. Lepiej naprawiac bledy niz je omijac.
Podeslij liste modow jakie masz zainstalowane, a najlepiej podeslij crashlog. Z aktualnych informacji mozna jedynie wrozyc jak z fusow.
forge jest wersja: 1.9.4. i wogole sprawdzalem na swoim komputerze i u brata tez wywala ....
A ja nadal czekam na crashlogi bo z samej wersji mc to jedynie moge policzyc srednia z przedmiotu dla typowego sebixa.
Przekierowanie