MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Noc na Wd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Przychodzę do was z pytaniem czy by była możliwość dodania nocy na trybie Wojownicy Dusz ?
Dobra, zanim zaczniemy powiedz mi PO CO, moim zdaniem tylko marnowanie czasu.
Zgadzam się z Maciuszkiem, do czego jest ci noc na WD? Nic przecie ona nie zmieni.
Nic nie zmieni??? A właśnie, że zmieni.... Mniej będą widoczne niewidki a także klasy szpieg, skrytobójca. Tak samo zwykli gracze co rozumieją maskowanie przez wode jako nurek w blue.
Może i to będzie za miłe dla niewidek no, ale noc jest ładna więc jestem na tak.
Właśnie @up dobrze mówi przecież noc zmieniła by dużo tak jak powiedział ograniczy widoczność szpiegów oraz niewidek co działa na korzyść i pomaga w zarabianiu pieniędzy. Również jakby noc występowała byłby robione plotki Night Vision może nie tak bardzo jak inne potki ale by się pojawiły.. A w przyszłości mogła by mieć jakas klasa Night Vision.. Hello admin co z sprawa pomysłu nowej klasy Cheetah która mogła by mieć też właśnie to widzenie w ciemności...
..
Również mam zdanie że pora dnia ma wpływ Wink Już nawet nie musi chodzić o dobre warunki dla szpiegów itp. Jako stary gracz starego wd uważam, że klimat jest bardzo ważny, szczególnie na takim trybie. Aż mi się przypominają dawne, nocne rozgrywki na sarum lub królestwie. Smile
Z tego co pamiętam, był włączony cykl dobowy, lecz tego na 100% pewny nie jestem
Co do marnowania czasu - jedna komenda na wyżej przeze mnie wymieniony cykl dobowy starczy, więc 10 sekund i po robocie Wink
Przekierowanie