Nazwa użytkownika zbanowanego : szczurss
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie myślę złe o tym serwerze. Napisałem to pod wpływem impulsu dlatego ze denerwowała mnie i nie tylko gra o ciągłych lagach. Liczę na pozytywne rozpatrzenie prosby
Link do skargi:
http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-szczurss
Jesteś dobrym graczem mnie też rura pęka ale nikt mi wątków skargowych nie robi dużo osób ma lagi i pisze tylko, że lag był ja w sumie podobne teksty pisze przy cziterach albo przy graczach co z luku ciosają bo boja się klepać na miecze(chyba wiedzą, że na miecze ze mną szans nie mają, ale nie o tym powinniśmy gadać), każdy ma impulsy gdy coś go wnerwia na serwie i mu rura pęka żałujesz tego tekstu ja bym ci UB dał

Jestem za UnBanem gracza ^^ Też kiedyś nerwy mi podskoczyły xd
Zgadzam się z parówką i arturem
Eee może poczekajmy na administrację, a co do tego UB może dost aniesz, kup sobie mocniejszy procesor bo w końcu ci padnie jak bananiwi (nie pamiętam czy to procesor mu padł czy coś innego)
Widzisz, doskonale Ciebie rozumiem ale powód: "nerwy mi podskoczyły" nie brzmi dobrze. Czemu?
Wkurzasz sie - przeklniesz pod wpływem tego impulsu. Ale jeżeli już piszesz to wiesz co robisz, możesz się powstrzymać.
Mimo to jestem za UnBanem gracza...
Za unbanem, lagi mogą naprawdę zdenerwować.
Lagi nie denerwują, lagi wkurwi**** jak padniesz z all boskimi i np full diax setem, co chwila ktoś na chacie sie wkurza przez lagi
Tak przy okazji polecił bym sprawdzić ip gracza Dmordt na forum bo mam głupie spostrzeżenia co do niego
Jestem za unbanem.
Po prostu masakra, co ostatnio dzieje się z tym serwerem z winy lagów.
Gdybym miał zgłaszać każdego gracza co przeklnie na chacie na wd pod pretekstem lagów, to już dawno zaspamiłbym całem forum.