MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Plugin a item
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Dnia 06.01.2018 o godzinie 15:40-15:47 doszło do małego błędu serwera. Kopiąc w gildii na stoniarkach wyskoczył mi klasyczny Anty-AFK. Zaakceptowałem go źle, bo o jedną kratkę za daleko i przeteleportowało mnie na spawna, bez kilofu MAJÓW którym kopałem. Głównym problemem jest tu to, że przez bug/problem pluginu straciłem jeden z wyjątkowych itemów który serwer oferuje na swoim trybie, podejrzewam że mógł wyniknąć błąd dania tego kilofu do pasku ANTY-AFK przez kopanie na shifcie, który go tam przenióśł po czym zniknął razem z złym wypełnieniem pasku ale nie jestem pewien. Nie ukrywam, chciałbym go odzykac Smile
Mój nick na serwerze: iiEmqrald_
Serwer: Minefox.pl
Dodane przez autora: post dodany już 6 stycznia. Do dziś NIKT NIE ROZPATRZYŁ SPRAWY.
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy. Punkt w regulaminie, który warto znać.
To plugin serwera usunął mi item, więc jednak w tym wypadku powinna.
Ich robota, ich luka Tongue
§3 Zasady Ogólne
9.Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!

Jak już pisałem, administracja nie zwróci Ci itemu.
(19-January-2019 09:18:35)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]§3 Zasady Ogólne
9.Serwer może zostać w dowolnym momencie zrestartowany, wyłączony, zmieniony lub może wystartować jego nowa edycja - w takich sytuacjach nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. W przypadku nowych edycji w dalszym ciągu wszelkie zamówione rangi czasowe są nadal aktywne!

Jak już pisałem, administracja nie zwróci Ci itemu.

serwer nie został zmieniony, wyłączony, zrestartowany czy też nie wystartowała nowa edycja.
Przekierowanie